PC Press Studio

SBB Biznis IT paketi – jedno rešenje za celokupan IT ekosistem

Iako u poslovanju malih i srednjih preduzeća IT ima sve veću ulogu, evidentno je da mnoge firme imaju problema s trenutnim ekosistemom tehnologija. SBB nudi rešenje u obliku Biznis IT paketa.

PCPress.rs Image

Skoro svako poslovanje danas, u svim delatnostima, oslanja se u velikoj meri na IT. Prednosti korišćenja novih tehnologija prikazuju se u raznim oblicima – od efikasnijeg obavljanja svakodnevnih procesa do novih prilika za razvoj – ali donose i izazove, naročito za manje kompanije kojima IT nije osnovna delatnost. Kako orkestrirati komunikaciju s velikim brojem pružalaca IT usluga? Kako izaći na kraj s bezbednosnim pretnjama, zastojima i kvarovima opreme? Gde pronaći adekvatne kadrove i podršku za rešavanje problema?

Biznis IT paketi kompanije SBB su kompletno tehnološko rešenje za sva mala i srednja preduzeća. Zasnovana na konkretnim potrebama, Biznis IT ponuda donosi niz prednosti svojim korisnicima i otvara im neograničene mogućnosti za rast – danas i u budućnosti.

Sve što je potrebno jednom MSP-u za siguran i efikasan IT

Za kompanije koje barataju različitim tehnologijama i komunikacionom problematikom, kada sarađuju s raznim partnerima, Biznis IT je idealno rešenje. Ovo rešenje ne samo da pojednostavljuje funkcionisanje IT-ja u firmi kroz jednu tačku kontakta za sve tehnološke potrebe već omogućava i njegovo unapređenje u kontekstu poslovanja. A sve to kroz četiri ključna segmenta:

 1. Hardver
Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!

Uz Biznis IT, svi korisnici dobijaju moćan server na korišćenje u sopstvenom prostoru, na kome se nalaze tri virtuelne mašine za autentifikaciju, podatke i bezbedan pristup Internetu, s dovoljno prostora za buduće potrebe.

 1. Licence

Najnovije, proverene tehnologije dostupne su potpuno legalno u okviru svih paketa i uključuju antivirus za sve radne stanice i servere, softver za nadgledanje rada infrastrukture, kao i softver za backup.

 1. Cloud

Biznis IT paketi omogućavaju kompanijama da iskoriste prednosti cloud-a, a uz zadržavanje lokalne kontrole (servera u svom okruženju). Cloud resursi podržavaju neometan rad ključnih poslovnih aplikacija, kao što su ERP ili CRM rešenja. Takođe, na cloud-u se nalaze rezervne kopije podataka i VPN ruter koji služi kao pristupna tačka za bezbedan rad od kuće.

 1. Kompletna podrška

Svi paketi uključuju konsultacije s korisnikom kako bi se definisale potrebe, uslugu podešavanja i puštanja sistema u rad, migraciju podataka i aplikacija na novu platformu, 24×7 održavanje celog ekosistema, kao i tehničku podršku na dnevnom nivou.

Koji Biznis IT paketi su u ponudi?

U zavisnosti od veličine kompanije, odnosno broja zaposlenih – korisnika radnih stanica, Biznis IT rešenja dostupna su u obliku tri paketa.

Pročitajte i:  SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

PCPress.rs Image

Prednosti

U nastavku pogledajte kako uz Biznis IT pakete možete da rešite akutne probleme koji se tiču funkcionisanja IT-ja, ali i da obezbedite kapacitete za dalji rast.

 • Rešenje po sistemu „ključ u ruke”
 • Nema samostalnih, kapitalnih ulaganja u hardver
 • Predvidljivi mesečni IT troškovi
 • Bezbednost pristupa i korisničkih podataka
 • Stručne IT kompetencije za podršku
 • Pouzdanija zaštita od ransomware i drugih napada
 • Bolji performans poslovnih aplikacija (Pantheon, Navision itd.)
 • Mogućnost implementacije naprednijih softvera u cloud-u
 • Sistem koji može da podrži budući rast

PCPress.rs Image

Korisna adresa: sbb.rs

Autor: Katarina Marković, Biznis IT tim

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,