Ishop: Prvi srpski Internet tržni centar

is 3 Iako u svetu već odavno glasi za jednu od najkomfornijih načina kupovine, prodaja preko interneta u Srbiji tek uzima zalet. Prema najnovijim istraživanjima velika većina građana u našoj zemlji želi da kupuje onlajn i već je kupovala preko interneta, ali su to iskustvo uglavnom imali na stranim sajtovima. 
Ljubitelje onlajn kupovine će obradovati vest da je otvoren prvi srpski Internet tržni centar ishop.rs, sajt koji okuplja veliki broj prodavnica brendirane robe, koje u svojoj ponudi imaju ne samo tehničku robu nego i robu iz konfekcije, obuće, bebi opreme, nameštaja i svega ostalog što bi jedan ozbiljan tržni centar morao da ima.
Ishop.rs je jednostavan za korišćenje, proizvodi su jasno istaknuti i nećete imati glavobolju čitajuci neke dugačke tekstove niti će vam neka nepotrebna uputstva oduzimati dragoceno vreme. Po stranici izlistava 40 artikala, jedan klik na fotografiju dovodi vas na stranicu sa detaljnijim informacijama, a sledeći do fotografije visoke rezolucije. Važno je napomenuti i to da je na sajtu primenjena streč tehnologija koja omogućava svim korisnicima sa monitorima razlicitih formata da uvek imaju pregledan ekran potpuno ispunjen artiklima i da uvek vide heder i futer stranice.
Baza sajta se nalazi na superbrzom Eunet serveru tako da i korisnici sa slabijim internetom mogu brzo i lako doći do željene informacije.
Sve što naručite preko ishop.rs distribuira City express u roku do 48 sati, svakog radnog dana po ceni od samo 177 dinara za pošiljke do 15 kilograma.
Ishop.rs neprestano beleži rast posete i trenutno je domaćin za 72 prodavnice od kojih su njih desetak u tržnim centrima Delta City i Ušće.

Pročitajte i:  Večito mlad, digitalni marketing

Za više detalja posetitie www.ishop.rs i naravno, uživajte u kupovini.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,