Set od 16 besplatnih alata za video editing

Beogradski startap Videobolt je predstavio Simple Video Tools, set od 16 potpuno besplatnih alata za uređivanje video sadržaja, i ovaj proizvod se pojavljuje na platformi Product Hunt.

PCPress.rs Image

Pružite podršku domaćem startapu u 24-časovnoj utakmici za najbolji proizvod svojim glasom

Simple Video Tools omogućava korisnicima da u svom internet pregledaču, bez ikakvih troškova i bez obaveze registracije, uređuju video sadržaje putem alata koji im omogućavaju da:

  • Promene strukturu videa (kao što su Merge, Crop, Trim ili Resize);
  • Manipulišu sadržajem videa (npr. Flip, Loop, Rotate);
  • Kompresuju ili konvertuju video u druge formate (kao što su MP4 i GIF);
  • Izvrše osnovne korake u manipulaciji zvuka.

Obradjeni fajlovi se brzo renderuju i postaju dostupni za preuzimanje u visokoj rezoluciji, bez vodenih žigova. Ono što ovu besplatnu platformu izdvaja od sličnih rešenja je i njen intuitivni i jednostavan interfejs bez reklama.

Simple Video Tools je novo dostignuće startapa Videobolt, koji je već godinama prisutan na globalnom tržištu sa svojim SaaS proizvodom koji nudi više od 7.000 motion graphics template-a. Videobolt je prepoznat po širokom izboru templejta, kao što su  logo reveal, music visualizer, slideshow video i bogatoj kolekciji video elemenata kao što su tranzicije, lower thirds ili streaming overlays.

Tim iz Videobolta poziva na podršku za ovaj domaći startap u trci za najbolji proizvod putem glasova i ostavljanjem komentara na Product Hunt-u.

Izvor: Netokracija

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: