Singapur će plaćati ljudima da koriste Apple Watch

Po najnovijim informacijama, očigledno je da kompanija Apple želi da se snažno proširi na tržištu Singapura. Naime, pored otvaranja tzv. plutajuće prodavnice, Apple se dogovorio sa vlastima u Singapuru da grad donira novac svakom korisniku koji koristi novu zdravstvenu aplikaciju dizajniranu za Apple Watch.

apple watch singapur

Apple se širi u Singapuru

Diže se velika buka u Singapuru povodom najnovijih odluka gradskih vlasti da subvencionišu i promovišu korišćenje nove zdravstvene aplikacije za Apple Watch. U utorak je najavljeno da će svaki stanovnik koji počne da koristi novu zdravstvenu aplikaciju dobiti više stotina dolara kao nagradu. Ova aplikacija podstiče korisnike da svake nedelje vežbaju i završavaju određene aktivnosti, poput hodanja, plivanja, ili vežbanja joge. Takođe podseća korisnike da se prijave na zdravstvene preglede i imenovanja za imunizaciju. Potvrđivanjem tih ciljeva, korisnici mogu zaraditi do 380 dolara.

Apple je ovo novo partnerstvo opisao kao “prvo takve vrste“. Osim što Singapur ima jedan od vodećih svetskih zdravstvenih sistema, oduševljenje novom odlukom gradskih vlasti ne jenjava. Očigledno je da su i ljudi zadovoljni time što ih grad motiviše da rade na sebi i čuvaju svoje zdravlje.

Pročitajte i:  Ronilac na dnu jezera pronašao 200 Apple Watch pametnih satova

Izvor: CNN

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: