BIZIT plus

Sintezis: Digitalne etikete osvajaju domaće tržište

U Srbiji je sve veća potražnja za digitalnim etiketama. Instaliraju se u sve većem broju prodavnica i polako prolazi vreme isticanja cena u papirnoj formi. Oni koji ne budu pratili moderne trendove mogu da računaju da će sigurno zaostati za konkurentima!

PCPress.rs Image

Digitalne etikete počele su da osvajaju tržište pre par godina, međutim ova tehnologija se pojavila na tržištu mnogo ranije. Preduzeće Sintézis a.d., kao distributer PRICER digitalnih etiketa za Srbiju, bavi se već 15 godina instalacijom digitalnih etiketa u Evropi. Zašto su digitalne etikete tehnologija budućnosti u trgovini? Evo odgovora!

Isticanje cena bez angažovanja skupe ljudske radne snage

Da bi se promenile cene na 500 proizvoda, pet zaposlenih treba da radi tri sata. Ovaj zadatak PRICER rešava bez upotrebe ljudske radne snage za dva minuta i to uz proveru promene podataka! PRICER je najbrži sistem, koji ima brzinu komunikacije sa 100.000 segmentnih ili 20.000 grafičkih etiketa za sat vremena.

Cene istaknute na policama se uvek, bez greške, slažu sa cenama u fiskalnim kasama

Pročitajte i:  Digital Day 2024: Oblikujte budućnost veštačke inteligencije

PCPress.rs Image

Sa PRICER sistemom možete izbeći novčane kazne zbog lošeg ili nekompletnog isticanja cena u prodajnom prostoru, a sistem se istovremeno stara i o tome da vaši kupci ne dožive neprijatno iznenađenje kod kase kada dođu da plate pojedine proizvode. PRICER‑ov sistem digitalnih etiketa garantuje da određeni proizvod ima jedinstvenu cenu koja će se uvek slagati sa cenom u kasi.

Digitalna etiketa je ujedno i marketing alatka

Happy Hour akcija? Različite promocije svaki dan? Privucite što više potrošača u objekat u takozvanim „mrtvim periodima“! Pomoću PRICER‑ovog sistema sve navedeno automatski je dostupno, tako što se cene istaknute na digitalnim etiketama i u kasama ažuriraju istovremeno!

PRICER pruža dodatna marketing rešenja vlasnicima prodavnica! Smart Flash funkcija ugrađena na etiketama daje trepćuće zeleno svetlo, time dodatno privlačeći pažnju potrošača na istaknute ili akcijske proizvode!

Unificiran vizuelni izgled, odani potrošači

Sa PRICER digitalnim etiketama dobijate jedinstvene, harmonične rafove. Nema više pocepanih ili oštećenih papirnih etiketa, a vaši potrošači uvek mogu s lakoćom s digitalnih etiketa očitati naziv, cenu i dodatne informacije proizvoda.

Pročitajte i:  Digital Day 2024: Revolucija u digitalnom marketingu i oglašavanju

PCPress.rs Image

Znatno više od etikete koja označava cenu proizvoda

Na PRICER‑ovim etiketama mogu se prikazati dodatne informacije o proizvodu osim cene, kao što su alergenski sadržaji proizvoda (gluten, lešnik itd.), cenu proizvoda izraženu u drugim valutama ili stanje zalihe.

Isplativost PRICER‑ove tehnologije

Baterije elektronskih etiketa imaju vek trajanja bez održavanja preko 10 godina, što je nov standard na tržištu. Upotreba dvosmerne komunikacije etiketama omogućava, sem primanja informacija, i slanje povratnih potvrdnih informacija centrali da je sadržaj etikete ažuriran. Znaćete i ako etiketa nije izložena na odgovarajući način. Velika prednost PRICER sistema jeste to što može da se uskladi sa svim postojećim ERP sistemima čak i u vašoj prodavnici.

PCPress.rs Image

PRICER se širi i u Srbiji

U mešovitoj prodavnici preduzeća Green Deal u Čantaviru instaliran je najnoviji sistem PRICER‑ovih digitalnih etiketa. Prilikom obnavljanja prodavnice, izloženo je čak 1.000 etiketa. Prodajni prostor veći je od 200 kvadrata, a sasvim je sigurno da osoblje više neće morati da se muči s promenom cena.

Korisna adresa: www.pricer.rs

Autor: Katona Attila, Zvanični zastupnik za Balkan

Facebook komentari: