Slack redizajnirao aplikaciju za Android

Slack je oduvek pokušavao da u svojoj mobilnoj aplikaciji iskopira onu sa desktopa, kako bi imale jedan početni ekran, oslanjajući se na navigaciju jednim prstom i nezgrapne menije. Izgleda da je tome došao kraj, jer u njihovoj nadograđenoj verziji aplikacije za Android dolaze mnoga poboljšanja.

redizajniran slack

 

Pregršt novih opcija

Novo ažuriranje za Slack predstavlja jednostavniji i organizovaniji korisnički interfejs sa velikim promenama kada je u pitanju vizuelni prikaz. Najveća ova funkcija jeste navigaciona traka na dnu aplikacije, koja vam sada lako omogućava da lako prelazite na različite delove aplikacije, bez pomeranja prsta.

Traka uključuje početni ekran za postavljanje svih vaših kanala, a odatle možete prelaziti i na druge radne prostore, kao i na poslednji kanal koji ste gledali. Tu je i namenski DM za pristup privatnim porukama, ali i krajnja ikonica na desnoj strani gde se nalazi vaš profil. Sve ovo se smatra velikim poboljšanjem u odnosu na prethodnu verziju Slacka na Androidu.

Drugim rečima, Slack bi sada trebalo da bude mnogo brži i lakši za upotrebu od sadašnjeg, kada se ljudi naviknu na to kako on sada funkcioniše. Najnoviju beta verziju možete da probate tako što ćete je skinuti preko Play Store-a.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: