BIZIT Seminar

SMARTUP 2022 Schneider Electric takmičenje za studente Elektrotehničkog fakulteta

Kompanija Schneider Electric organizuje drugo po redu takmičenje za studente Elektrotehničkog fakulteta. SMARTUP 2022.  Danas se u prostorijama Schneider Electric u Beogradu studenti u svojim timovima takmiče odgovarajući na projektni zadatak u trajanju od 6 sati.

PCPress.rs Image

Za ovogodišnje takmičenje prijavili su se studenti 3. i 4. godine osnovnih studija, modul Energetika, kao i studenti master studija Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Prvi put takmičenje se na isti način organizuje i za studente u Podgorici i u Zagrebu.

Nakon što su prethodnih dana organizovana online predavanja o softveru i šta su Micromreže, kao i sesija – pitanja i odgovori sa inžinjerima Schneider Electric, danas počinje takmičenje i traje dva dana. Prvi dan je predviđen za rešavanje projektnih zadataka, a takmičari će sutra prezentovati svoja rešenja pred stručnom komisijom.

PCPress.rs Image

Svi oni koji su bili hrabri da oprobaju svoje znanje i kreativnost, da nauče nešto novo, imaće mogućnost da obezbede sebi i svom timu jednu od predviđenih nagrada.

Najbolji će moći da posete digitalizovanu fabriku Schneider Electric u Plovdivu u Bugarskoj, koja je jedna od najmodernijih u regionu.i gde će moći da saznaju sve o inovativnim tehnologijama, energetskoj efikasnosti i industrijskoj automatizaciji. Takođe najbolje u Beogradu čeka stručna praksa u kompaniji Schneider Electric Srbija, a pored toga nagrade su i brojni korisni “gedžeti”.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Neraskidiva veza zdravstva i informacionih tehnologija
eFakture

Tagovi: ,