Snap predstavio Spectacles 3 AR naočare za proširenu stvarnost

Kompanija Snap, koja stoji iza popularne aplikacije Snapchat izbacila je novu verziju svojih naočara “Spectacles 3” koje vam omogućavaju snimanje video zapisa, sada sa automatski ubačenim  3D efektima i njihovo direktno deljenje na Snapchatu, koje kasnije možete da delite i na svim ostalim društvenim mrežama.

spectacles 3

Za razliku od prethodne dve verzije ovih naočara, “Spectacles 3” uvode novu proširenu stvarnost i inovativne 3D karakteristike i to uz pomoć novog senzora dubine, koje prvi put vidimo na ovako jednom uređaju. Zahvaljujći ovoj tehnologiji možete izgledati kao da idete hodnikom koji je napravljen od duge, napraviti video u kojem baloni u obliku srca lebde u parku, ali i ubaciti neki animirani lik koji će  pored vas biti akter u vašem videu i to automatski podeliti sa vašim prijateljima na društvenim mrežama.

spectacles 3

Međutim, iako deluju veoma primamljivo svim korisnicima društvenih mreža, najnovija verzija Spectacles naočara nije napravljena za masovnu potrošnju, kao što je to bio slučaj sa ranija dva modela, i to zbog svoje visoke cene koja iznosi čak 380 dolara. Spectacles 3 namenjene su ozbiljnim influenserima koji od svojih videa dobro zarađuju i koji će u potpunosti iskoristiti sve prednosti ove nove tehnologije.

Izvor: theverge
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Skupa igračka: Facebook i Ray-Ban pametne naočare
SBB

Tagovi: , , , , ,