ERP 2024

Sofisticirani dizajn za neustrašive promene: Huawei Watch GT 4

Ključna novina Huawei GT 4 pametnog sata jeste dizajnerski pristup– Watch GT 4 je najpre osmišljen da bude moderan, luksuzan sat prefinjenog stila u stilu osmougaonika, za koji niko neće moći da pogledom pretpostavi da je reč o pametnom uređaju. Tek potom su mu dodate brojne smart funkcije po kojima su Huawei pametni satovi i te kako poznati, obogaćujući najbolje karakteristike novim funkcijama i dodatnim unapređenjima.

PCPress.rs Image

Pri tome, zadržano je bogatstvo opcija u skladu sa svim ukusima. Tu su modeli za muškarce i žene , sa bazičnim varijantama kaiša, verzijama izrađenim od okeanskog recikliranog najlona, kožnim kaišem ili pak sa metalnim kaišem od nerđajućeg čelika. Ženski satovi stižu u belom, zlatnom i dual-tone srebrnom izdanju. Zadržana je i kompatibilnost sa  standardnim kaiševima, pa i u tom smislu možete menjati i prilagođavati kaiševe i dizajn po želji.

Bogatstvo funkcija

Novi pametni satovi poseduju mnoštvo važnih funkcija. Bez obzira da li je reč o kozmetičkim stavkama poput Watch Face-a, odnosno dizajna pozadine, kojih je na raspolaganju preko 25 hiljada, praćenja zdravstvenih parametara,upravljanja unosom kalorija, ili reprodukciju muzike direktno sa zgloba uz pomoć bežičnih bubica, kako biste išli na trčanje, u šetnju ili u teretanu bez potrebe da nosite sa sobom druge uređaje.

Pročitajte i:  Ministarstvo rudarstva i energetike najavilo zeleni projekat sigurnih kuća u saradnji sa kompanijom Huawei

Funkcije fitnesa i praćenja zdravlja

Najvažniji fokus nove generacije jeste na obilju fitnes funkcija i mogućnosti praćenja zdravstvenih parametara. Zahvaljujući unapređenim senzorima, broj koraka, pređena daljina, puls i SpO2 parametri se prate s još većom preciznošću. Health community služi razmeni informacija s najbližima – uglavnom, članovima porodice – pa se tako mogu dobijati informacije o zdravstvenom stanju člana porodice. TruSeen 5.5+ senzor otkucaja srca, TruSleep 3.0 senzor za praćenje sna i disanje, SpO2 senzori prate brojne zdravstvene parametre, a novinu predstavlja praćenje menstrualnih ciklusa. Tu je i podrška za pregled unosa kalorija.

PCPress.rs Image

Novi sat stiže s podrškom za praćenje preko 100 sportova i fizičkih aktivnosti. Bez obzira da li želite da igrate fudbal ili košarku, trčite, šetate se, vežbate u teretani ili plivate, Watch GT 4 će biti tu da vas podrži i isprati u toj aktivnosti. Čak je podržan i eSports, za sve koji žele da prate zdravstvene parametre tokom brutalnih multiplej okršaja za ekranima svojih računara.

Na samom kraju, važno je istaći da je nova generacija Huawei pametnih satova kompatibilna sa svim platformama i uređajima. Bilo da se povezuje s Android ili iOS operativnim sistemom, Huawei Watch GT 4 će se lako i brzo povezati i isporučiće obilje interesantnih i važnih informacija korisniku. I to će činiti bez potrebe za čestim punjenjem, što mu je jedna od glavnih konkurentskih prednosti. Naime, baterije nove serije pametnih satova traju od jedne (na manjim, ženskim modelima) do dve nedelje (na većim, muškim satovima). Zahvaljujući tome, predstavlja sjajan izbor za sve koji ne žele da robuju utičnici i punjaču.

Facebook komentari: