Sony izbacio trejler za PS5

Sony je odlučno započeo svoju marketinšku kampanju za konzolu sledeće generacije, Sony PlayStation 5. Prvi trailer ne uključuje nijednu PS5 igru ili još važnije, cenu uređaja. Umesto toga, Sony se fokusirao na 3D audio podršku i podršku PS5 DualSense kontrolera za brzinske povratne informacije i adaptivne okidače.

ps5 marketing

Igrači će više osećati uz novu konzolu

Sony je počeo da predstavlja PlayStation 5 konzolu kao izvor više osećaja, sa igrama koje će korisnicima omogućiti da osećaju i zvuk u 3D režimu. Veliku stvar najavljuju, a pitanje je kako će proći implementacija i da li će korisnici biti zadovoljni novim dodacima. Za sada je fokus na audio komponentama nove konzole, a što se tiče kontrolera, kažu da predstavlja revolucionarni korak u svetu gejminga. Iz kompanije Sony Interactive Entertainment kažu da su “veoma uzbuđeni zbog novih funkcija i jedva čekaju da korisnici urone u svet igara sa novom PS5 konzolom i DualSense bežičnim kontrolerom.”

Iako je Sony očigledno uzbuđen zbog novog 3D zvuka i PS5 kontrolera, fanovi ove konzole još uvek čekaju informacije o mogućnostima naručivanja i cenama. Nova reklama nam ne otkriva ništa o ovome, zato će se još malo čekati na prave novosti. Sony se navodno bori da zadrži cenu PS5 zbog nedostataka komponenti. Za sada, ova kompanija se obavezala i na verziju PS5 bez diska, koja bi mogla da pokrene novi borbeni front sa Microsoftom. Priča se da će proizvođač Xboxa lansirati jeftiniju verziju Xbox Series X, koja će nositi ime Xbox Series S.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: