BIZIT plus

Specijal: Mreže 10 GbE i optika

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pročitati ekskluzivne utiske o radu 10 GbE mreže, u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzimite direktno odavde u PDF formatu.

Bili smo u prilici da isprobamo ovaj jedinstveni setap te sada možemo da iz prve ruke posvedočimo šta nam sve donosi, kao i da vas detaljno uputimo u to šta je sve potrebno za realizaciju 10 GbE mrežnog okruženja. Verujte, nije baš tako jednostavno kao što možda deluje!

PCPress.rs Image

10 GbE mreža ne samo da donosi veće brzine kao takve, već unapređuje i pospešuje kvalitet konekcije u svakom smislu, unapređujući dramatično iskustvo komunikacije u svakodnevnim primenama, ne samo kada je reč o običnim, već pre svega kada je reč o poslovnim korisnicima.

Šta je sve potrebno za kreiranje 10 GbE mreže, kakvi su kablovi potrebni, ko su partneri kojima se možete obratiti i najzad kako to sve funkcioniše u praksi pročitajte ekskluzivno u našem specijalu jer smo se potrudili da budemo korak ispred drugih!

PCPress.rs Image     PCPress.rs Image

U specijalu možete pročitati:

  • Da li je došlo vreme da 1 Gbps mrežu zamenimo deset puta bržom, i da se sa bakra preselimo na optiku?
  • Kako realizovati brzu mrežu i uvesti optiku u firmu govori kompanija Logo
  • Kompletna kontrola na daljinu i fleksibilno rešenje za menadžment mrežnih okruženja, rešenje kompanije Nuclias Connect
  • Rack za skladištenje i bezbedno čuvanje kako mrežne opreme tako i velike količine informacija
  • Kakav je potencijal optičkog prenosa podataka?
  • Kako do 10 Gbps brzine?
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.