Spekuliše se da Apple u aprilu lansira video servis

Video streaming je postao stvar trenda, te je nekoliko velikih kompanija najavilo sopstvene servise koji stižu u narednim mesecima. Među njima su i Apple i T-Mobile, te se spekuliše da bi ova dva giganta svoje servise trebalo da predstave tokom 2019. godine.

PCPress.rs Image

Upućeni izvori tvrde da Apple radove privodi kraju, te se očekuje da servis oživi u aprilu ili početkom maja. Dalje se navodi da nije postignut dogovor sa televizijom HBO, pa je malo verovatno da će se sadržaji sa ove platforme pojaviti i u okviru Apple servisa, a isto važi i za Netflix, iako se u poslednje vreme spekulisalo i o tome da Apple razmišlja o kupovini ove platforme.

PCPress.rs Image

Apple korisnici će sadržaje u okviru novog servisa moći da prate preko iOS TV aplikacije, a tvrdi se da će servis funkcionisati prilično jednostavno i da će svi sadržaji moći da se prate preko jedne aplikacije, umesto da se svaki pokreće odvojeno. Očekuje se da Starz, Showtime i Viacom ponude svoje kanale u okviru nove Apple platforme, a to su samo neki od kanala koji bi korisnicima uskoro trebalo da postanu dostupni.

Pročitajte i:  Apple je najavio RCS podršku

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,