Spotify obnavlja aplikaciju za računare sa Your Library sidebar

Spotify je obnovio svoju mobilnu aplikaciju svojim novim iskustvom Deep Discover.

PCPress.rs Image

Spotify je ažurirao svoju desktop aplikaciju uvodeći Your Library sidebar

Sada, nešto više od mesec dana kasnije, kompanija je najavila veliku nadogradnju svoje desktop aplikacije. Gigant za striming muzike najavio je da donosi novi Your Library sidebar u svoju desktop aplikaciju i web plejer.

Spotify kaže da nova bočna traka Vaša biblioteka poboljšava prikupljanje i pronalaženje svih vrsta sadržaja dok donosi nove funkcije na radnu površinu sa kojima su korisnici već upoznati u mobilnoj aplikaciji. Štaviše, kompanija kaže da je novi Your Library sidebar takođe prilagodljiviji nego ranije kako bi zadovoljio različite preferencije.

Novi Your Library sidebar

Novi Your Library sidebar omogućava korisnicima da vide celu svoju kolekciju i sve tipove sadržaja na jednom mestu. Novi sidebar takođe omogućava korisnicima pristup čitavim filterima za njihovu kolekciju, koja između ostalog uključuje liste pesama, izvođače, albume i podkaste. Takođe omogućava fleksibilno određivanje veličine, što korisnicima u suštini daje skupljeni pogled na biblioteku.

Pročitajte i:  Spotify: AI plejliste postale stvarnost

Evo stvari koje je Spotify promenio sa novim Your Library sidebarom:

— Pogledajte celu svoju kolekciju i sve tipove sadržaja.

— Filteri za vašu kolekciju (Playlists, Artists, Albums, Podcasts) koji se mogu kombinovati sa drugim filterima (► you, ► Spotify, Downloaded).

— Opcije sortiranja za vašu kolekciju (Recents, Recently Added, Alphabetical, Creator, Custom Order).

— Odabrani filteri i opcije sortiranja biće zapamćeni na sidebaru tokom ponovnog pokretanja aplikacije za desktop.

— Pretražite svoju kolekciju na sidebaru.

—Pinovane stavke biblioteke da biste pronašli svoje favorite, brže – trenutno ograničenje je 4 (Playlists, Playlist Folders, Artists, Albums, Podcasts).

— Art kaveri su sada prikazani na sidebaru.

— Kompaktni raspored biblioteke bez art kavera je dostupan kao opcija u podešavanjima za povećanje gustine sadržaja.

— Namensko dugme Plus za kreiranje plejlista i foldera za reprodukciju.

— Fleksibilno određivanje veličine za maksimiziranje oblasti pregledanja i prošireni prikaz za fokusiranije upravljanje bibliotekom i kuriranje.

— U proširenom prikazu biblioteke imate opcije za prikaz liste ili prikaz mreže. Prikaz liste prikazuje više detalja u dve kolone, Date Added i Last Played, a prikaz mreže vam omogućava da vidite veće umetničke korice.

Pročitajte i:  Spotify napada Apple zbog nečuvenih 27% provizije

— Folderi plejlista i dalje se mogu proširiti na bočnu traku u prikazu stabla. A sada kada kliknete na njih, bočna traka prikazuje samo folder za plejliste i ono što je unutra za fokusiraniji prikaz.

— Opcija menija da premestite listu pesama u folder sa funkcijom pretrage.

S tim u vezi, Spotify upozorava da će, kada se uvede novi Your Library sidebar, stara Your Library stranica biti ukinuta.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: