Standardizujte kupovinu UPS-a uz Vertiv™ Liebert® GXE

Ovo je doba agilnosti. Tehnološki timovi u organizacijama širom sveta zaduženi su za pokretanje rasta poslovanja i automatizaciju operacija.

Da bi postigli ove važne ciljeve, IT timovi standardizuju primenu tehnologije u mrežama od jezgra do ivice. Dobra vest je da to sada može da se uradi globalno, a ne samo regionalno. U tom duhu, Vertiv sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje VertivLiebert® GXE, platforme za neprekidno napajanje (UPS) od 6-10 kVA koja je globalno dostupna za zemlje i organizacije koje koriste 230 V naponska rešenja.

Partneri na kanalima su u dobroj poziciji da podrže svoje klijente u kretanju kroz ovu tranziciju. Distributeri i prodavci sa dodatom vrednošću (VAR) mogu da iskoriste svoje duboke odnose sa Vertiv-om, stručno znanje o našim sistemima kritične energije i uslugama kako bi pomogli klijentima da kreiraju fleksibilne, interoperabilne tehnološke platforme na globalnom nivou.

Ključne prednosti standardizacije tehnologije na globalnom nivou

Evo šta tehnološki timovi za obrazovanje, finansije, vladu, proizvodnju i maloprodaju u malim i srednjim preduzećima (SMB), organizacijama i firmama žele da postignu.

  • Primena tehnologije kao globalne platforme: Tehnologija sve više podržava globalne poslovne modele i usluge. Kao rezultat toga, standardizacija ima šta da ponudi svima. Proizvođačima je lakše da razviju i podržavaju standardizovane platforme, partneri u kanalu imaju koristi od dobijanja tehnologije „ključ u ruke“ koju mogu da prodaju i primenjuju na lokacijama klijenata širom sveta, a tehnološki timovi dobijaju platformu koju je jednostavno kupiti, instalirati i održavati, obezbeđujući ekonomiju obima u većim instalacijama.

Liebert GXE podržava ovaj trend. Naš UPS sa dvostrukom konverzijom na mreži je dizajniran i proizveden u kompaniji i dostupan za prodaju na više lokacija širom Azije-Pacifika, EMEA i Latinske Amerike i stoga  može lako da se naruči i primeni širom sveta. Održavajući strogu kontrolu proizvodnje, osiguravamo da naši kupci dobiju blagovremene zalihe visokokvalitetnih Vertiv mrežnih UPS-ova, održavajući njihov poslovni zamah i povećavajući njihovu operativnu stabilnost. A za kupce koji se vode cenom, Vertiv 6 kVA i 10 kVA UPS-ovi  takođe odgovaraju.

PCPress.rs Image
  • Pružanje povećane vidljivosti: Tehnološki timovi žele da povećaju svoju vidljivost u distribuiranim i lokalnim operacijama, tako da mogu proaktivno da identifikuju probleme i zamene zastarelu opremu pre nego što dođe do prekida.
Pročitajte i:  Vertiv: UPS nove generacije

Liebert GXE se u potpunosti integriše sa Vertiv Monitoring Suite-om, koji uključuje mrežne kartice i VertivPover Insight. Kao rezultat, kupci mogu da prate status i performanse svog Liebert UPS-a i baterija sa olovnom kiselinom regulisanih ventilom (VRLA). Kako baterije stare, timovi mogu da kupe nove.

  •  Ponuda većeg kontinuiteta napajanja za lokacije: Tehnološki timovi nadgledaju kritične operacije na lokacijama, kao što su mrežni ormari, filijale, ivice i telekomunikacione lokacije. IT profesionalci žele da koriste standardizovani onlajn UPS sa dvostrukom konverzijom koji štiti digitalne operacije na svim ovim lokacijama – i više.

Liebert GXE UPS može fleksibilno da se primeni kako bi ispunio zahteve za različite slučajeve upotrebe i lokacije. Ovi Liebert UPS sistemi nude faktor snage 1,0, omogućavajući povezivanje više opterećenja uz održavanje iste VA ocene. Pored toga, Vertiv Liebert UPS-ovi mogu da se koriste sa do četiri eksterna ormarića za baterije (EBC), nudeći produženo vreme rada za kritične operacije koje mogu zahtevati duže vreme rezervne kopije. Konačno, unutrašnji punjač od 4 ampera vraća rezervno napajanje Vertiv na mrežu za samo tri sata, puneći ga do 90 procenata.

PCPress.rs Image
Liebert GXE 6kVA Family
  • Kreirajte fleksibilne, skalabilne sisteme: Tehnološki hardver danas je sve više interoperabilan, lako se integriše sa drugim rešenjima kako bi ponudio poboljšane mogućnosti. Kupci imaju koristi tako što nabavljaju sisteme koji se mogu proširiti, bilo na mestu kupovine ili u budućnosti, dobijajući veći ROI za svoju potrošnju i izbegavajući rizik od kupovine opreme koja brzo zastareva.
Pročitajte i:  Telefónica produžuje sporazum o saradnji sa kompanijom Vertiv

Pored mogućnosti daljinskog nadzora, Vertiv nudi ekspanzivan portfelj energetskih tehnologija, uključujući jedinice za distribuciju električne energije u rek, sisteme za napajanje jednosmernom strujom, razvodne uređaje, statičke prekidače za prenos, sabirnice i još mnogo toga. Kupci tako mogu lako da prošire svoju elektroenergetsku infrastrukturu pomoću Vertiv-a u bilo kom trenutku. Kupovinom iz isključivog izvora, partneri u kanalu i kupci pojednostavljuju procese, u rasponu od razmatranja i kupovine do integracije i održavanja.

Dalje, Vertiv Liebert GXE se može fleksibilno montirati na stalak ili toranj, omogućavajući tehnološkim timovima da postave ovaj UPS na različitim lokacijama.

  • Iskorišćavanje budžeta za tehnologiju na najbolji način: Bez obzira na veličinu budžeta, IT kupci će sigurno tražiti rešenja koja  su vredna čak i u periodu recesije. UPS sa stalkom, Liebert GXE je opcija koja štedi troškove za aplikacije kojima su potrebne jake performanse, bez potrebe za rezervnim napajanjem u industrijskom obimu.
  • Povećajte kontrolu kroz usklađenost: Standardizacija proizvođačima pomaže da povećaju kvalitet proizvoda i tehnološkim timovima da smanje praznine zbog grešaka, previda ili problema uzrokovanih neintegrisanim rešenjima. Standardizovanim rešenjima se takođe može lakše upravljati, pošto su timovi obučeni za manje sistema i koriste konzistentne procese za njihovo postavljanje i održavanje

Timovi koji primenjuju Vertiv Liebert GXE na globalnom nivou mogu da imaju koristi od internih proizvodnih procesa kompanije koji rezultiraju visokokvalitetnim proizvodima podržanim standardnim garancijama. Tehnološki timovi takođe mogu da dele najbolje prakse na globalnom nivou, jer koriste Vertiv mrežne UPS-ove u različitim regionima.

  • Dobijate podršku nakon prodaje: Više nije dovoljno da se hardver i softver samo prodaju: U stvari, dobijanje postprodajne podrške bio je treći najvažniji faktor koji B2B kupci uzimaju u obzir prilikom kupovine rešenja, iza cene i relevantnih proizvoda. Više od polovine (57 procenata) B2B kupaca želi da ima pristup uslugama kao što su integracija i pomoć od izabranih dobavljača.
Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara

Korisnici mogu da dodirnu podršku kanala da bi kupili i integrisali Vertiv rešenja, a timovi za mala i srednja preduzeća mogu da izaberu da direktno kupe ova rešenja. Timovi koji ne žele da održavaju opremu, ili im je potrebna pomoć da prošire svoj domet preko distribuiranih mreža mogu da koriste Vertiv™ LIFE usluge za nadgledanje i održavanje svojih novih modela UPS-ova.

PCPress.rs Image

Standardizujte kupovinu UPS-a pomoću Vertiv Liebert GXE

Kako se poslovanje ubrzava, tehnološki timovi i njihovi partneri u kanalu traže načine da pojednostave upravljanje mrežama od jezgra do ivice i da angažuju ključne usluge. Standardizacijom primene VertivLiebert® GXE UPS-ova u regionima i lokacijama, timovi dobijaju rezervno napajanje koje je globalno dostupno, nudi integrisani daljinski nadzor i štiti digitalne usluge. Pored toga, kupci mogu da prošire dobit od standardizacije tako što će primeniti druga rešenja za infrastrukturu električne energije iz kompanije Vertiv i iskoristiti usluge praćenja i održavanja kompanije.

Da, IT timovi mogu da pojednostave i standardizuju operacije sa globalnom UPS platformom.

Vertiv™ Liebert® GXE je dostupan u Srbiji preko naših ovlašćenih distributera Kim Tec i Ingram Micro. Za više informacija kontaktirajte nas na croatia.hello@Vertiv.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,