Spotify vam sada omogućava da izuzmete iz Taste Profile-a

Platforma za strimovanje muzike Spotify objavila je da uvodi novu funkciju za korisnike na webu, desktopu, iOS-u i Androidu, koja će im pružiti mogućnost da izuzmu izabrane liste pesama iz svog „Taste Profile-a“.

PCPress.rs Image

Spotify “Exclude from your Taste Profile” funkcija omogućava korisnicima da isključe pesme iz svog „Taste Profile-a“

“Exclude from your Taste Profile” funkcija omogućava korisnicima da isključe odabrane liste za reprodukciju iz svog “Taste Profile-a“, ​​što će smanjiti uticaj koji imaju na preporuke za korisnike, saopštila je kompanija u blog postu 9. februara. Fukcija omogućava korisnicima da kažu Spotify-u za koju listu pesama žele da ima manji uticaj na njihove preporuke, prilagođavajući iskustvo personalizacije platforme potrebama korisnika. Dakle, ako imate plejlistu za vežbanje ili listu pesama za decu, ova funkcija će vam omogućiti da zaustavite pesme sa tih plejlista da budu dostupne u vašem taste profile-u, koji preporučuje pesme na vašoj listi pesama Daily Mix. Međutim, kada korisnici izuzmu plejlistu iz svog „Taste Profile-a“, ​​i dalje mogu da je pronađu na Home tabu, a neće imati uticaj na “liked” pesme“ u okviru liste za reprodukciju.

Pročitajte i:  Spotify napada Apple zbog nečuvenih 27% provizije

Kako da podesite svoj Exlude from your Taste Profile?

Najnovija Spotify-jeva funkcija Exlude from your Taste Profile od 10. februara se pokreće korisnicima na webu, desktopu, iOS-u i Android-u. Ovako možete isključiti listu za reprodukciju:

  • Izaberite plejlistu po svom izboru.
  • Dodirnite tri tačke pri vrhu liste za reprodukciju.
  • Izaberite „ Exlude from your Taste Profile “.

Objašnjavajući „Taste Profile“, ​​platforma za striming muzike i podkasta je rekla da je to „Spotify-jeva interpretacija vašeg ukusa zasnovana na tome šta slušate i kako to slušate. Pomaže nam da personalizujemo vaše Spotify iskustvo. Neprestano radimo na pronalaženju novih načina da dodatno poboljšamo iskustvo personalizacije uvođenjem načina za povezivanje slušalaca, umetnika i kreatora na jedinstven i obogaćujući način“, dodaje se.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: