Sređivanje doma nikada nije bilo lakše – u pomoć „priskače“ Samsung Jet usisivač

Život u čistom i urednom domu svima donosi poseban užitak, iako sam proces sređivanja često ne predstavlja  našu omiljenu aktivnost. Bez obzira na to da li živimo sa porodicom ili sami, da li imamo kućnog ljubimca ili ne, da li nam često dolaze gosti, prašina i mrvice su neminovne.

PCPress.rs Image

Brisanje, čišćenje i usisavanje životnog prostora je deo naših svakodnevnih obaveza, ali uz tehnologiju koja se neprekidno razvija, najbolju podršku za ove aktivnosti možemo da pronađemo upravo u inoviranim uređajima koji zadovoljavaju naše kriterijume i uz koje sređivanje postaje lakše nego ikada.

Higijena doma je imperativ

PCPress.rs Image

Higijena doma je imperativ kada govorimo o zdravom životu, a najbolji saradnik u održavanju čistoće jeste usisivač vrhunske tehnologije. Baš takav je Samsung Jet usisivač, koji sadrži inovativnu Jet Cyclone tehnologiju, koja sveukupno broji 27 ulaza za vazduh, pomoću kojih optimizuje njegov protok, smanjuje gubitak usisne snage i odvaja sitne čestice prašine od vazduha. Veoma je važno i da, nakon ovog procesa, vazduh koji udišemo bude čist, a prednost Samsung Jet usisivača je i petoslojni HEPA filtracijski sastav koji će se pobrinuti za ovo.

Pročitajte i:  Samsung udvostručuje ulaganje u čipove u Teksasu

Neka krpe ostanu po strani

PCPress.rs Image

Ovaj model je multifunkcionalan i poseduje sposobnost kako usisavanja, tako i brisanja, pa je pravi izbor za one koji žele da do savršeno čistog doma stignu brzo i lako. Jet usisivač poseduje rotirajući četku Spinning Sweeper, koja za nekoliko trenutaka uklanja tečnost sa različitih površina. Četku takođe možete „udružiti“ sa navlakom za brisanje od mikrovlakana ili sa jednokratnim vlažnim krpama i tako postići besprekornu čistoću pomoću samo jedne sprave.

Dizajn i estetika su podjednako važni

Iako nam je kod kućnih aparata i uređaja najvažnije da bez greške obavljaju funkciju za koju su namenjeni, dodatna prednost u odnosu na druge se ostvaruje ukoliko se uređaj istakne jedinstvenim dizajnom. Samsung Jet usisavači imaju moderan dizajn, a bežični način rada dodatno doprinosi estetici, kao i funkcionalnosti. Ljubitelje inovacija će oduševiti i digitalni ekran putem kog se proverava status uređaja, odnosno nivo snage ili vrsta četke.

PCPress.rs Image

Odložite usisivač sa osmehom

O vremenu trajanja baterije ne morate brinuti jer ona osigurava do jednog sata nesmetanog čišćenja. Uz model dolazi i rezervna baterija koja se sa lakoćom menja. Ni završetak samog procesa sređivanja ovim usisivačem ne predstavlja problem jer poseduje Easy clean tehnologiju. Samsung Jet se jednostavno i lako rasklapa, a s obzirom na to da se posuda za skupljanje prašine može potpuno oprati i tako održavati čistom i spremnom za narednu akciju. Takođe, potpunom užitku i bezbrižnosti prilikom čišćenja doprinosi i garancija od 5 godina.

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

PCPress.rs Image

Ukoliko se vaši kriterijumi poklapaju sa svim karakteristikama uređaja i želite besprekorno čist dom sa vrlo malo muke, više informacija pogledajte na zvaničnoj stranici!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,