BIZIT plus

Šta je sve kompanija ASW pripremila na svom Open Day?

Juče je u hotelu Constantine the great održan još jedan u nizu uspešnih “Open Day” prezentacija, na kojem je kompanija ASW predstavila nova tehnološka rešenja i unapređene funkcionalnosti proizvoda: “asw:loyalty”, Online aplikacija za PDA u maloprodaji “asw:portal” – platforma za interakciju eksternih i internih korisnika sa informacionim sistemom, “asw:libris” – Document Managment System, kao i primena savremene JSF tehnologije na ASW rešenja.

asw-open-day-01-s

Gost-predavač bila je partnerska kompanija ASSECO, koja je prezentovala integrisana ASW rešenja sa ASSECO rešenjima za maloprodaju.

Pomenute novine koje je predstavila kompanija ASW su Online aplikacija za PDA u maloprodaji, koja omogućava korisnicima Online pristup, brži unos dokumenata i funkcije Backoffice podsistema delegirane PDA modulu.

Tu je i novi koncept (unapređenje) asw:loyalty programa koji kroz generičke kampanje (nagradne akcije i bodove) kao i servisno orjentisanu arhitekturu omogućava centralizovana pravila kampanja, brži razvoj i smanjeno vreme za regression test.

Unapređenje je doživeo i asw:portal koji predstavlja način komunikacije i interakcije korisnika sa informacionim sistemima (asw:dominus i asw:officius). Portal je unapređen novim tehnologijama: Spring MVC i JSP , Bootstrap (HTML, CSS, i JavaScript framework), te Web servisima za integraciju sa eksternim sistemima koji omogućavaju veću transparentnost informacija, povećanje učešće partnera u poslovnim procesima i olakšava komunikaciju sa partnerima.

Pročitajte i:  Monrijevo WSPay rešenje proglašeno najboljim payment integratorom

Integrisani su i asw:libris i asw:dominus informacioni sistemi. Integralni sistem za Document Management zasnovan na Alfresco platformi integrisan je sa ASW ERP rešenjem asw:dominus, pa na taj način imamo praćenje toka procesa i životni ciklus e-dokumenta, te visok stepen transparentnosti, kontrole pristupa sistemu i zaštite podataka, prilagodljivosti, skalabilnosti, integracije sa drugim sistemima i evidentiranja aktivnosti na sistemu.

Cela priča je zaokružena primenom JSF tehnologije na ASW rešenja, pa zaključno sa februarom 2017.godine ASW proizvodi prelaze na JSF tehnologiju. Predložen je plan za implementaciju kod ASW korisnika, a podrška za JSP tehnologiju traje još 24 meseca.

Prezentaciji “Open Day” prisustvovali su predstavnici kompanija “Lilly”, “Voli”, “Đak”, Modna kuća “MONA”, “Mil-Pop”, “Mercata”, i mnogi drugi, a na kraju prezentacije sprovedena je anketa, sa ciljem dobijanja povratnih informacija od korisnika kako bi naredni “Open Day” bio još kvalitetniji, a nakon toga je organizovan koktel i druženje učesnika.

Facebook komentari: