BIZIT plus

Šta nam donosi najnovija tehnologija ekrana?

Ljubitelji moderne tehnologije iz godine u godinu prate inovacije, stalno očekuju unapređene karakteristike i od svakog novog uređaja traže još. Međutim, na tržištu se pojavio uređaj koji svojim karakteristikama ostavlja bez daha – reč je o Samsung OLED televizoru!

Vrhunskog dizajna, sa fantastičnim karakteristikama kako slike, tako i zvuka, ovaj model televizora polako, ali sigurno postaje broj 1 za sve prave poznavaoce kvaliteta. Ova linija OLED televizora sadrži tehnološka otkrića koja pružaju impresivna iskustva gledanja kao nikad ranije. Izbalansiran niz inovacija i funkcija donosi potpuno novo iskustvo korišćenja i doprinosi tome da svakodnevni život bude prožet pametnom tehnologijom koja ne samo da pomaže prilikom vaših izbora i potreba već ih olakšava i ulepšava.

Od rezolucije do nivoa kontrasta, pozadinskog osvetljenja i raspona boja, sve ove funkcije na Samsung OLED televizoru rade zajedno kako bi kreirale i proizvele sliku visokog kvaliteta, koja ovaj model televizora penje na sam vrh liste omiljenih tehnoloških uređaja. Nova OLED linija ima moderan Infiniti One dizajn, koji se savršeno uklapa uz svaki enterijer i korisnicima omogućava da u potpunosti uživaju u sjajnim detaljima, pa zato nema sumnje da će odgovarati kako spavaćoj ili dnevnoj sobi, tako i kancelarijama i salama za sastanke.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao prvi da napravi NAND od 1000 nivoa

Uz sve ove karakteristike, Samsung OLED se može pohvaliti i Quantum Dot tehnologijom koja je zadužena za predivne boje, savršeno tamne i čisto bele. Gledaoci mogu da uživaju u svom domu uz omiljene filmove i TV sadržaje, kao i u iskustvu koje je bolje nego ikada pre. Tom osećaju svakako doprinosi unapređena Dolby Atmos® tehnologija, koja zvučni doživljaj svakako postavlja na viši nivo. Samsung OLED televizor vam dopušta da uronite u sliku na ekranu, prepustite se zvuku visokog kvaliteta i potpuno doživite sadržaj koji se emituje na vašem novom omiljenom uređaju u kući. Jedinstveni multiinteligentni Samsung Neural Quantum procesor pokreće Samsung OLED televizor i omogućava da se sav sadržaj prikaže s najvećom preciznošću i besprekornim kvalitetom slike.

PCPress.rs Image

Opustite se i dozvolite da vam SmartThings tehnologija olakša i ulepša svakodnevicu pomoću genijalnih funkcija i karakteristika stvorenih za savršen užitak. Samsung OLED televizor je definitivno sve što vam treba za takav ugođaj.

Svi kupci koji u promotivnom periodu od 20. marta do 9. aprila 2023. godine* poruče pre svih OLED 55″ ili 65″, Neo QLED 55″ ili 65″ ili Neo QLED 8K od 65″ na poklon dobijaju Galaxy A53 5G**. Ukoliko poručiš pre svih Neo QLED 8K 75″, očekuje te poklon Galaxy S21 FE, dok uz Neo QLED 8K od 85’’ na poklon dobijaš Galaxy S22.

Pročitajte i:  Vaš Android telefon ima smeće u web browseru koje možete brzo ukloniti

*Ili do isteka zaliha uređaja, odnosno poklona predviđenih za ovu promociju.

**Povezivanje na 5G biće moguće nakon implementacije 5G softvera i mrežne infrastrukture.

Korisna adresa: samsung.com/rs

Facebook komentari: