BIZIT plus

Štampajte fotografije direktno sa telefona

U današnje vreme kada se fotografije digitalno skladište na našim pametnim telefonima, kamerama, memorijskim karticama i oblacima, a deljenje se uglavnom vrši virtuelno, i nije neko iznenađenje što postoji manja potreba za fizičkim fotografija, osim ako nisu za posebne prilike, u komercijalne svrhe, ili možda jednostavno volite stari, školski način.

PCPress.rs Image

Ako uživate u fizičkom štampanju fotografija, onda će vas sigurno zanimati da je kompanija Fujifilm objavila novi prenosivi štampač četvrtastog oblika, čija je specifična namena korišćenje uz pametne telefone. Instax Share SP-3 SQ može da se upari sa pametnim telefonom iOS ili Android operativnog sistema ili Fujifilm X Series kamerama i da štampa 318 dpi fotografije od 800 x 800 tačaka na Instax Square filmu. Ceo proces štampanja traje oko 13 sekundi, a ugrađena baterija omogućava oko 160 štampanja po punjenju, a fotografije su u razmeri 1:1, što znači da će vaše fotografije izaći u obliku kvadrata, kao što su bile na Instagram-u ranije.

PCPress.rs Image

Uz pomoć Share aplikacije, korisnici mogu da štampaju jednu fotografiju, ili da kreiraju kolaž sa dve do devet fotografija. Aplikacija takođe omogućava dodavanje teksta ili izbor od 11 različitih tema za štampanje. Aplikacija se integriše i sa servisima, kao što su Instagram, Facebook, Dropbox, Google Photos i Flickr. Fujifilm Instax Share SP-3 SQ štampač će biti dostupan u crnoj i beloj boji, tokom novembra, po ceni od 200 dolara, dok će se Instax Square film prodavati zasebno po ceni od 17 dolara.

Pročitajte i:  Vaš Android browser je pun bespotrebnog sadržaja - očistite ga sa nekoliko dodira

Izvor: GSMArena

Facebook komentari: