Novi Star Wars: Poslednji džedaji biće emitovan u svemiru

NASA astronauti će dobiti priliku da pogledaju Ratove zvezda – među zvezdama!

NASA Star Wars poslednji džedaji u svemiru astronauti

Najveći fanovi džedaja mogu samo da sanjaju o neverovatnoj projekciji u nultoj gravitaciji. Najekskluzivnija projekcija najnovijeg filma u serijalu Ratova zvezda desiće se u orbiti Zemlje. NASA astronauti iz objektivnih razloga nisu u mogućnosti da skoknu do prvog bioskopa pa će na ovaj način biti u mogućnosti da prate avanture porodice Skywalker i novih mladih nada galaksije.

Posada Internacionalne svemirske stanice gledaće Star Wars: The Last Jedi u okviru filmske večeri dok se budu kretali polako oko Zemlje. NASA je potvrdila da će Sila biti uskoro među astronautima:

Potvrđujemo da će posada gledati film na stanci. Još uvek nemamo tačan datum. Oni obično dobijaju filmove u obliku digitalnih fajlova koje puštaju na laptopovima ili putem standardnog prijektora koji imaju na stanici.

iss047e000118

NASA je podelila i dve Flickr fotografije koje prikazuju kao će se Star Wars: Poslednji džedaji gledati. Jedna fotografija prikazuje posadu kako gleda prenos uživo povratka njihovog kolege na Zemlju. Na drugoj se vidi kako ekipa gleda Marsovca sa Mattom Damonomom. Iskreno se nadamo da puštaju ekipi i neke druge filmove osim onih gde se ljudi nalaze zarobljeni u svemiru.

Pročitajte i:  Sistem za hidrataciju otporan na smrzavanje 

Star Wars: The Last Jedi je najnoviji film u serijalu dugom 40 godina. Zahvaljujući ogromnom uticaju na odrastanje generacija mladih od kojih su mnogi postali naučnici, mnoge tehnologije predstavljene u ovim filmovima postale su stvarnost.

Izvor: CNET

Facebook komentari: