BIZIT 2022

SteelSeries najavio novu limitiranu seriju Neon periferija

SteelSeries, lider u proizvodnji PC gaming perferija, najavio je danas ekskluzivnu Neon Rider kolekciju inspirisanu Red Moon Workshop skinom za CS:GO, jednim od najomiljenijih skinova kod većine igrača. Ova ekskluzivna kolaboracija kombinuje popularni Neon Rider skin i SteelSeries nagrađivane periferije kako bi kreirala uzbudljivu kolekciju specijalno napravljenu za CS:GO entuzijaste širom sveta.

PCPress.rs Image

Kolekcija podrazumeva Neon Rider Sensei Ten miša, kao i QcK L i QcK Prism XL podloge za miša.

Sensei Ten Neon Rider Edition

Preko 10 godina, SteeSeries Sensei definisao je svet kompetitivnog Counter Strike igranja sa svojim specifičnim oblikom i performansama. Sensei Ten Neon Rider vraća u život dobro poznatu estetiku skina za CS:GO u unikatnoj kolekciji koja će podići na viši nivo svaki gaming setup svojim synth-wave osećajem.

PCPress.rs Image

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries senzor, TrueMove Pro. Ovaj senzor kreiran od strane SteelSeries i PixArt, najbolje je ocenjeni SteelSeries senzor sa pravim 1-to-1 trackingom, 18000 CPI i 450 IPS brzinom. TrueMove Pro takođe donosi napredni tilt tracking kako bi stabilizovao miša prilikom izuzetno brzih pokreta.

Pročitajte i:  Logitech G535 LIGHTSPEED bežične gejming slušalice

Sensei Ten Neon Rider Edition pojaviće se u ograničenoj količini i svaki miš poseduje svoj unikatni ID broj. Može se već sada poručiti putem Amazona po ceni od 79,99$ a kreće u prodaju 12. maja putem Amazona i SteelSeries sajta.

PCPress.rs Image

QcK L Neon Rider Edition

PCPress.rs Image

QcK L Neon Rider Edition je 450 x 400 x 2 mm podloga za miša dekorisana dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi ekskluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu i optimizovana je kako za nizak, tako i krajnje visok CPI, odnosno pokrete. QCK je izuzetno izdržljiva, periva i laka za čišćenje a kreće u prodaju 12. maja na SteelSeries sajtu po ceni od 19.99$.

PCPress.rs Image

QcK Prism XL Neon Rider Edition

QcK Prism XL Neon Rider Edition je a 900 x 300 x 4 mm RGB podloga za miša, sa dve-zone iluminacije. Pokreće je SteelSeries Engine, a korisnici mogu lako da postave hiljade i hiljade svetlosnih notifikacija iz igara i sinhronizuju podlogu za miša sa svim svojim ostalim SteelSeries uređajima. Baš kao i Sensei Ten Neon Rider Edition, svaka  QcK Prism XL Neon Rider Edition podloga biće individualno obeležena brojem kako bi se dodatno iskazao status proizvoda limitirane serije.

Pročitajte i:  Xbox Cloud Gaming dobija podršku za tastaturu i miša

PCPress.rs Image

QcK Prism XL Neon Rider Edition kreće u prodaju 12. maja putem SteelSeries.com sajta po ceni od 69.99$.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,