BIZIT 2022

Steve Wozniak na najvećoj evropskoj konferenciji programera u Beču

Najveća konferencija programera u Evropi WeAreDevelopers („WAD“) biće održana po četvrti put u Beču od 16. do 18. maja 2018. godine. Poslednja konferencija je okupila 3.800 učesnika iz celog sveta, a na sledećoj se očekuje preko 8.000 učesnika. Mesto održavanja konferencije je najveća kongresna lokacija u Austriji, „Austria Center Vienna“ koja raspolaže sa 90.000m2 prostora i može da ugosti 25.000 učesnika.

PCPress.rs Image

Cilj konferencije jeste povezivanje programera na globalnom nivou radi razmene znanja i iskustava. Najsavremenije tehnologije i uvid u ideje sutrašnjice od virtuelne i proširene stvarnosti do robotike budućnosti su samo neke od tema kojima se bavi ova konferencija. Posetioci će imati priliku da vide neke od novih izuma koji još nisu izašli na tržište.

PCPress.rs Image
WeAreDevelopers Conference 2017 // Day#2 (© Tamás Künsztler)

Organizatori očekuju preko 150 govornika, a učešće je potvrdio i Steve Wozniak, računarski inženjer i suosnivač giganta Apple. Među govornicima će biti i dizajneri igrica John i Brenda Romero, Angie Jones (Twitter), Martin Wezowski (SAP), Christian Heilmann (Microsoft), Mars Jullian (Netflix), Ada Rose Edwards (Samsung), Joe Sepi (IBM), Tracy Lee (ThisDot) i mnogi drugi.

Pročitajte i:  John Romero pravi novu pucačinu u prvom licu

Karte se trenutno mogu kupiti po sniženoj ceni od 299 evra za sva tri konferencijska dana i uključuju pristup svim panelima, radionicama, izložbenom prostoru, zvaničnoj završnoj proslavi, zatim osveženje, suvenire i još ponešto. Osigurajte dodatnih 10% popusta uz promotivni kod: WOZ-2018.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,