Računari i Galaksija

Stigli smo do 3.000 pretplatnika na YouTube-u!

Nakon skoro godinu dana (tačnije 11 meseci) od kada smo počeli da snimamo i emitujemo PC Press emisije na našem YouTube kanalu, došli smo do 3.000 pretplatnika. Hvala svima koji su nas na ovaj način podržali u ovom poduhvatu i u našem radu na kreiranju sadržaja za YouTube platformu!

PCPress.rs Image

U znak zahvalnosti ovim povodom organizovaćemo giveaway gde ćemo usrećiti nekog sa Huawei Nova 11 pametnim telefonom, a detalje darivanja očekujte uskoro.

Iako ovaj kanal zvanično postoji od maja 2020. godine, pre 11 meseci smo objavili prvu epizodu PC Press podcasta, intervju sa Petrom Miljkovićem, CEO GoPro-a. Bavili smo se različitim temama i ugostili smo interesantne sagovornike, a do sada smo objavili 42 epizode.

PCPress.rs Image

Sudeći po broju pregleda najviše vam se dopalo izlaganje Prof. dr Miodraga Zeca sa nedavno održane konferencije BIZIT koji je najgledaniji video na našem kanalu a ujedno je i prvi klip koji je prešao 100 hiljada pregleda. Ovo je trenutno lista 5 najgledanijih emisija na našem kanalu:

1.Šta bi se desilo da neko isključi internet?, prof. dr Miodrag Zec – 117.835 pregleda

Pročitajte i:  PC Press video: Milionska odšteta za povredu autorskih prava!, prof. dr Aleksandar Kavčić

2.Optimizam se kupuje na akciji, Prof. dr Miodrag Zec, 103.226 pregleda

3.Otkrivanje Amerike, Voja Antonić, 11.248 pregleda

4.AI je fejk, a ljudi to ne vole, Kendi, 6.633 pregleda

5.AutoGPT – kraj sveta kakav poznajemo, Petar Vasić, 6.601 pregleda

Na PC Press YouTube kanalu očekujte razne druge teme, goste i formate. Hvala vam još jednom za podršku do sada trudićemo se da budemo još bolji i nastavimo da kreiramo kvalitetan sadržaj.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *