Stiže multiplayer za Watch Dogs: Legion

Ubisoft je otkrio kada ćete sa prijateljima moći da lutate virtuelnom verzijom Londona u Watch Dogs: Legion. Odloženi režim za više igrača dolazi 9. marta. Moći ćete da istražujete sa svojim prijateljima, preuzimate izazove i susrećete se sa događajima širom grada. Biće co-op misija za najviše četiri igrača.

PCPress.rs Image

Tactical Op za četiri igrača

Besplatno ažuriranje uključuje Tactical Op za četiri igrača, koji se sastoji od pet povezanih misija. Ubisoft kaže da je ovo endgame sadržaj za igrače koji traže izazov, pa je verovatno najbolje da se uverite da ste regrutovali visokokvalitetni tim likova i da ste nadogradili svoje uređaje pre nego što preuzmete operaciju Leader of the Pack. Zakrpa za više igrača takođe će otključati režim prvog igrača protiv igrača (PVP) pod nazivom Spiderbot Arena.

Steći ćete iskustvo, rangirati se i otključati nagrade za obavljanje aktivnosti na mreži. Više zadružnih misija, likova i PVE režima stići će kao deo besplatnih ažuriranja tokom cele godine. Takođe će biti dostupne dve dodatne misije za jednog igrača za nosioce Watch Dogs: Legion sezonske propusnice. Ti igrači će takođe dobiti proširenje Bloodline priče, još igrajućih likova i dodatne DedSec misije kasnije ove godine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: