ePlaneta

Studenti na plaćenoj praksi u SBB-u

Studenti na praksi u SBBKompanija SBB ove godine sprovodi niz humanitarnih i društveno odgovornih aktivnosti, kao poklon zajednici za 10 godina uspešnog poslovanja. Ovog puta, SBB je omogućio studentima završnih godina da obavljaju plaćenu praksu u kompaniji. Deset studenata sa pet fakulteta iz Beograda i po jednog iz Kragujevca i Niša tri meseca će provesti u SBB-u i tako steći profesionalna znanja u svojim strukama.

Studenti koji učestvuju u ovom programu su sa Fakulteta organizacionih nauka, Filozofskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Računarskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, sa Elektrotehničkog fakulteta u Nišu i Filološkog fakulteta iz Kragujevca.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pružimo mladim ljudima priliku da se profesionalno usavršavaju. Ovakvi programi će studentima sigurno dati dobru polaznu osnovu na početku karijere i nadamo se da će naš primer pozvati i druge kompanije da ulažu u budućnost“ – istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB.

Za deset godina poslovanja, SBB je aktivno doprineo razvoju zajednice u kojoj posluje. Osnovan je SBB Fond za donacije i sponzorstva, preko koga se svake godine pruža pomoć i podrška pojedincima i institucijama koji se bave naučnim, istraživačkim i umetničkim radom, pružanjem zdravstvene zaštite i socijalne pomoći.

Pročitajte i:  BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

 

Izvor: SBB

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,