Svi korisnici iOS na Twitteru imaju mogućnost „Super Follow“

Opcija „Super Follow“ je bila dostupna do sada samo za korisnike iOS sistema u SAD-u i Kanadi, a od sada postaje dostupna svim korisnicima iOS-a.

PCPress.rs Image

„Super Follow“ je opcija koja omogućava korisnicima da se pretplate na naloge koji im se dopadaju uz mesečnu pretplatu za zamenu za sadržaj. Funkcija se pojavila prvi put u septembru i ako je bila najavljena još u februaru. „Super Follow“ su još jedan od alata za zaradu putem društvenih mreža. Nalozi koji ispunjavaju uslove mogu da odrede cenu za “Super Follow” pretplate uz opcije naplate od 2,99 USD, 4,99 USD ili 9,99 USD. Vlasnici takvih naloga mogu da označe tvitove koji su samo za pretplatnike a koji su za one koji nisu njihovi pretplatnici.

Proces aktiviranja „Super Follow“ se trenutno zasniva na aplikaciji. Vlasnici naloga za sada moraju da budu u Sad-u i da imaju najmanje 10.000 pratilaca i najmanje 25 tvitova u poslednjih mesec dana. Poslednji izveštaj je pokazao da je do sada „Super Follows“ generisao samo 6000 USD dolara u SAD-u i 600 u Kanadi. Međutim, Twitter smatra da je još uvek prerano da se donose bilo kakve odluke.

Pročitajte i:  X (Twitter): Korisnici će morati da plaćaju za otvaranje naloga

„Super Follow“ nije jedini alat koji Twitter koristi za monetarizaciju. Tu je i Tip Jar putem kojeg je moguće poslati jednokratne uplate. Test je trenutno ograničen na skup naloga koji ispunjavaju uslove. Pored toga pokreće se i Ticketed Spaces u kojima će se kroz audio sobe uživo komunicirati i gde „će se ulaz naplaćivati“ od 1 do 999 dolara.

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari: