ePlaneta

Tehnologija kao lek, Mladen Janić, AB Soft | BIZIT2022

Mladen Janjić, vođa Android tima u kompaniji AB Soft, je održao predavanje na temu Tehnologija kao lek.

PCPress.rs Image

U prvom delu izlaganja je bilo priče o velikim izazovima na makro planu, poput kriza u ovom veku i iskustva koje je naučeno iz njih, podacima o razvoju IT industrije, poslovnim izazovima, ali i listama poslovnih trendova za 2023. godinu sa Forbsove liste. Drugi deo je bio posvećen poslovnim izazovima u Srbiji za 2023. s naglaskom na fiskalizaciju i e-fakture.

„Osnovni problemi sa kojima se kompanije susreću jesu optimizacija resursa – odnosno vremena, ljudi, prostora, zatim implementacija novih tehnologija, sajberbezbednost i efikasan ERP sistem. Neka istraživanja pokazuju da rukovodstva kompanija čak 30 sati nedeljno provode na sastancima, čija je efikasnost veoma niska.“

Celokupno izlaganje Mladena Janića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  AB Soft: Više sistema u tesnoj vezi
SBB

Tagovi: ,