Broj pregleda na Twitteru

Broj pregleda za tvitove počinje da se pojavljuje za neke Twitter korisnike — barem za njihove sopstvene tvitove. Musk je 1. decembra obećao da će ova funkcija biti dostupna za „sve tvitove, kao što se prikazuje broj pregleda za sve video zapise“, najavu koju je ponovio nedelju dana kasnije i dodao da će doći „za nekoliko nedelja“.

PCPress.rs Image

Musk je najavio da se ova funkcija pokreće. Iako je nekoliko drugih Twitter korisnika takođe prijavilo da su dobili ovu funkciju, izgleda da još uvek nije dostupna svima. U svom trenutnom stanju, ova funkcija ne pruža nikakve nove informacije. Već dugo možete da uključite analitiku za svoj nalog i vidite koliko su „utiska“ ostvarili vaši tvitovi. Međutim, za to je potrebno kliknuti na dugme za analitiku; brojač prikaza to vam stavlja pravo u lice.

Iako Musk nije eksplicitno rekao da li bi trebalo da vidite koliko pregleda tvitovi drugih ljudi dobijaju, izgleda da je to namera. On je ovu funkciju uporedio sa „baš kao video snimci“, čiji je broj pregleda javan za druge korisnike, a istraživač aplikacija Nima Owji je otkrio da Twitter počinje da šalje podatke o tome koliko pregleda imaju tvitovi drugih ljudi, čak i ako nisu još uvek prikazan na ekranu.

Pročitajte i:  X (Twitter): Korisnici će morati da plaćaju za otvaranje naloga

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: