ERP 2024

Telenor Drivey usluga “opamećuje” automobile

Telenor, prepoznavši značaj IoT tehnologije, prvi je operator na tržištu Srbije koji korisnicima donosi inovativnu uslugu Drivey za povezivanje, analizu i praćenje najvažnijih informacija o ispravnosti i kretanju vozila, kao i ponašanju vozača tokom vožnje.

PCPress.rs Image

Usluga se sastoji od 4G uređaja malih dimenzija u koji se insertuje SIM kartica i koji se na jednostavan način priključuje u automobile i zatim uparuje sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Putem aplikacije analizira se vožnja, prati naglo ubrzavanje ili usporavanje, kočenje i oštro skretanje, prekoračenje brzine, temperatura motora, potrošnja goriva i ulja, što korisniku pruža dodatnu sigurnost.

Drivey šalje informaciju svaki put kada se vozilo pokrene, a može dati podatke i o trajanju svake vožnje, GPS informacije o kretanju vozila i mnoge druge.  Drivey 4G uređaj emituje i WiFi internet signal u vozilu na koji može da se istovremeno poveže do deset uređaja.

PCPress.rs Image

„Usluga je namenjena vozačima, ali i svima onima koji žele da znaju kako se tokom vožnje ponaša vozač koji upravlja njihovim automobilom, pogotovo onima koji u porodici imaju mlade vozače. Zahvaljujući Drivey-u, i ostali putnici u vozilu mogu da uživaju u brzom mobilnom internetu, da slušaju muziku, čitaju knjige, gledaju filmove onlajn i rade sve ono što im putovanje čini zabavnijim“, kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžerka Telenora.

Pročitajte i:  U zdravstvu nema vremena za zastoje

U Telenoru je usluga dostupna u okviru Drivey (10GB) i Drivey plus (50GB) paketa. Za više interneta, tu su i Drivey dodaci, koji nude i deljenje interneta u romingu koji se lako aktiviraju putem aplikacije Moj Telenor.

PCPress.rs Image

Drivey usluga je dostupna svima koji se za nju odluče, bez obzira kod kog operatora koriste osnovne telekomunikacione usluge.

Za više informacija možete posetiti ovu stranicu!

Facebook komentari:

1 thoughts on “Telenor Drivey usluga “opamećuje” automobile

  • 03. 06. 2020. at 15:39
    Permalink

    fantastic

Comments are closed.