Data centri 2024

Telenor: Testirajte Samsung Galaxy

samsung-galaxy-1Telenor je juče pustio u rad test portal na adresi test.telenor.rs, a preko kojeg se svi zainteresovani mogu prijaviti za besplatno testiranje Samsung I7500 Galaxy telefona sa Android platformom.

Svi koji se registruju sa potrebnim podacima i odgovore na nagradno pitanje imaće priliku da dobiju telefon na testiranje. Osim telefona, Telenor je obezbedio i SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima u okviru Telenor mreže.

Telefone na testiranje u periodu od 30 dana dobiće 50 korisnika koji budu dali najpribližniji odgovor. Nakon testiranja, dobitnici koji podele svoja iskustva o telefonu i usluzi moći će da zadrže Samsung I7500 Galaxy i narednih pet meseci. Najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu.

Konkurs traje do 25. septembra, nakon čega će imena dobitnika biti objavljena na portalu.

Samsung I7500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google web servise, kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge internet aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom pa korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije.

Pročitajte i:  Nova Android funkcija pomaže da izvučete više životnog veka baterije

Telefon poseduje standardni priključak za slušalice od 3,5 mm, vezu sa Internetom moguće je ostvariti preko Wi-Fi mreža i hot-spotova ili mobilne GPRS/EDGE, odnosno Telenor 3G mreže brzinom od 7,2 Mb/s. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i bluetooth, USB 2.0 i GPS prijemnik.

Više informacija o telefonu potražite na Telenorovom sajtu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,