Računari i Galaksija

The next big thing?

PCPress.rs ImageNapokon je stigao naslednik Galaxy S II. Može li Samsung-ov novi supertelefon Galaxy S III da pokaže svoju nadmoć u odnosu na iPhone 4S? Testirali smo u praksi ovaj herojski model.

Obožavaoci smart telefona širom sveta sa čežnjom su ga čekali: 3. maja Samsung je u londonskom Earls Court Exhibition Centre-u odabranim medijskim zastupnicima predstavio novi vrhunski model Galaxy S III. Connect je, naravno, bio na licu mesta kako bi mogao iz prve ruke da prenese utisak o novom korejskom superheroju – a već ćemo sada videti da ima šta da ponudi.

Ono po čemu se Galaxy S III izdvaja jeste udobnost rukovanja: Korejcima je očigledno stalo do toga da ono što nude može udobno i višestruko da se iskoristi. Evo nekoliko primera: kamera od osam megapiksela ima režim za brze serijske snimke koji omogućava da uhvatimo pravi trenutak i kada fotografišemo pokretne motive. Od velike pomoći je i mogućnost da mnoge funkcije pokrenemo glasovnim komandama i da tako rukujemo njima – tako možemo da uštedimo brojne klikove po menijima. Evo još nečega: telefon sam prepoznaje kada korisnik više ne gleda u ekran i tada ga isključuje kako bi štedeo dragocenu energiju baterije. Koliko dobro sve to funkcioniše, još se ne može reći nakon prvog testiranja predserijskog modela. Međutim, ako ove pomoćne funkcije za rukovanje budu funkcionisale kao što je proizvođač obećao, onda će verovatno svi biti zadovoljni i u praktičnoj svakodnevnoj upotrebi.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Opširnije na sajtu connect.pcpress.info/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,