BIZIT 2022

Moj Android

Specijalno izdanje PC Press-a na svim kioscima
52 strane, samo 49 dinara!
Izaberite, pokrenite i podesite novi Android telefon i uživajte u njemu!

Moj_Android_coverKlasični mobilni telefoni su prošlost – sadašnjost i budućnost pripadaju smartfonima. Oni ujedinjuju telefoniranje, dopisivanje, pristup Internetu, fotografije, filmove, muziku, knjige… sve je u malom kućištu i na spektakularnom ekranu. A Android je vodeći operativni sistem za mobilne uređaje – vreme je da pređete na njega ili da ga, ako već imate Android telefon, iskoristite na pravi način!

Na stranicama PC Press-ovog novog specijalnog izdanja saznaćete šta donose smartfoni, izabrati svoj idealni telefon i videti za vaš Android može mnogo više od onoga što ste u prvi mah uočili. Pretvorite svoj telefon u mobilnu kancelariju, u izvor Interneta dok ste na putu, u izvor muzike, filma i zabave dok ste kod kuće, čitajte na njemu elektronske knjige, fotografišite, snimajte filmove… Uplovite u uzbudljivi svet aplikacija pomoću QR kodova koje objavljujemo, i Android će biti zaista vaš!

Moj_Android_content01Moj prvi Android

Nije lako izabrati Android uređaj u mnoštvu smartfona i tableta. Skuplji uređaj doneće vam više zadovoljstva, ali i jeftiniji imaju šarm. Predstavljamo Nexus 7, Samsung Galaxy 5 I5500, Galaxy Ace Plus, Galaxy S Plus, Galaxy S III, Galaxy Note, HTC Explorer, One V, One X, Motorola Motoluxe XT615, Razr, LG P350 Optimus Me, Optimus P990 i Huawei Ascend G300 – opisi i tabela karakteristika reći će vam koji je od ovih modela vaš.

Pročitajte i:  WhatsApp: Kako da se dobro sakrijete

A ako biste (i) Android tablet, za vas smo testirali Samsung Galaxy Tab 7 Plus P6200, Asus Transformer, Prestigio PMP5097C i PMP5097C kao i čudesno jeftine eFun Nextbook Premium 7 i 8.

Moj_Android_content02Useljenje

Kako da konfigurišete Android telefon, povežete ga sa Gmail nalogom, kako prebaciti imenik iz starog telefona, da li koristiti Phone ili Google kontakte, kako povezati imenik u telefonu i na Facebook-u, kako besplatno backup-ovati u cloud-u, bez kojih se aplikacija jednostavno ne može…

Moj_Android_content03Prodavnica tajni

Otkrijte tajne svog Android telefona, naučite da konfigurišete njegove parametre, produžite vek baterije, pređite na novu verziju operativnog sistema čak i ako je proizvođač vašeg telefona ne nudi… Osim toga, budite racionalni i uštedite – držite data saobraćaj pod kontrolom, naučite da ga smanjite ili sasvim zabranite u roaming-u, napravite dobar balans WiFi i 3D konekcije…

Moj_Android_content04Bezbedni Android

Obezbedite vaš telefon od hakera ali i od lopiva – neka podaci budu sigurni čak i za slučaj da telefon izgubite, naučite kakve sigurnosne probleme može da donese Bluetooth, upoznajte viruse i druge štetne programe koji napadaju Android platformu i načine da se sa njima izborite.

Pročitajte i:  Android malver ugrozio preko 400 aplikacija

Moj_Android_content05100 Android aplikacija

Android telefon je samo početak – uz zanimljive i koriste aplikacije telefon će raditi mnoge stvari o kojima u startu niste ni razmišljali. Efikasnije pristupajte Web-u kroz neki od browser-a, instalirajte video-plejer koji će reprodukovati filmove ne samo na ekranu telefona, nego i na velikom televizoru u dnevnoj ili hotelskoj sobi, naučite da reprodukujete muziku i pretvarate je u ring tonove, uživajte u zabavnim transformacijama fotografija vaših prijatelja, a ne zaboravite ni domaće aplikacije koje će vam olakšati snalaženje u saobraćaju, upoznati vas sa zanimljivim mestima, pristupati vestima i informacijama, katapultirati vas pravo u svet igara…

Moj_Android_content06Android na poslu

Android nije samo igra i zabava – vaš telefon će postati vaša mobilna kancelarija. Povežite se sigurnom vezom sa serverom u firmi, prikupite na jedno mesto poštu sa više e-mail naloga, budite prisutni u Office 365 oblaku vaše kompanije, obrađujte Word dokumente, Excel tabele i PowerPoint prezentacije, plaćajte mobilnim telefonom, radite sa poslovnim dokumentima u oblaku… Ima li nečeg lepšeg od mirisa mora, pogleda na plažu, dobrog društva i moćnog mobilnog uređaja, uz koji ste sigurni da posao držite pod kontrolom!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,

Dejan Ristanović

www.dejanristanovic.com