TrendMicro

Therabody lansira uredjaj za masažu lica

Uređaj za negu kože takođe radi mikrostrujnu i svetlosnu terapiju.

PCPress.rs Image

Uređaje za negu kože možemo videte na Instagramu i TikToku, a sada kompanija koja stoji iza Therabody pištolja za masažu tela želi da se uključi u akciju, najavivši da lansira TheraFace Pro — pištolj za masažu lica koji može da pruži mikrostrujnu i svetlosnu terapiju sa zamenljivim magnetnim priključcima.

TheraFace Pro od 399 dolara osmišljen je od strane kupaca koji su podelili anegdote o korišćenju Theragun uređaja. Navodi se da je bilo potrebno napraviti proizvod koji bi tretirao  napetost mišića lica, glavobolje i bolove u vilici.

Kao i Theragun, glavna stvar TheraFace Pro-a je masaža. Međutim, ovo je nežnija verzija koja je pogodnija za vašu delikatnu kožu lica od originala, koja cilja na mišiće dubokog tkiva. Vibracije TheraFace Pro-a dostižu samo 3 mm dubine mišića, dok ostali uređaji idu čak do 16 mm.

Takođe dolazi sa tri nastavka: ravnim za opštu upotrebu; za ciljana područja kao što su oči i linije osmeha; i nastavak za mikrotačke za veće površine kao što su čelo i obrazi.

Uređaj se može koristiti kao sredstvo za dubinsko čišćenje za uklanjanje prljavštine, ulja i ostataka na licu. Takođe možete zasebno da kupite tople i hladne prstenove od 99 dolara, koji pomažu koži da bolje upije proizvode i smanji natečenost.

Uređaj može da radi mikrostrujnu i svetlosnu terapiju

Mikrostrujna terapija se odnosi na toniranja kože lica koji uključuje slanje niskonaponskih električnih struja u kožu. U međuvremenu, svetlosna terapija se odnosi na sijanje crvene ili plave LED svetlosti kako bi se smanjile bore i rešile akne. Trenutno postoje neki dokazi da svetlosna terapija deluje, iako je potrebno više istraživanja.

PCPress.rs Image

Therabody ističe da je kupcima potreban samo jedan dodatak da bi dobili crveno, plavo i crveno / infracrveno svetlo. TheraFace Pro je takođe dobio odobrenje FDA kao uređaj klase II zbog svojih mikrostrujnih i LED karakteristika.

Nije iznenađujuće što Therabodi koristi ove posebne tretmane svom masažeru za lice. Profesionalne mikrostrujne tretmane lica obično rade dermatolozi i estetičari, ali kućni uređaji kao što je NuFace postali su popularni zbog društvenih medija. Maske za svetlosnu terapiju su takođe popularne i prisutne su u rutinama mnogih za negu kože. Novina je više u tome što je ovo sve-u-jednom uređaj koji sve ove stvari radi za otprilike 400 dolara, dok LED svetlosne maske obično koštaju između 100 i 500 dolara.

Je za sada dostupan kupcima u SAD ili putem interneta.

Izvor: Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,