Data centri 2024

TikTok dobio novo unapređenje

TikTok je dodao novu funkciju koja olakšava nekim od njegovih najpopularnijih kreatora da sa svojim obožavaocima budu domaćini Q&A događaja. Ovu funkciju je prvi primetio konsultant za društvene medije Matt Navarra, koji je delio njene slike na svom Tvitter nalogu.

PCPress.rs Image

Opcija omogućena autorima sa više od 10,000 pratilaca

TikTok je rekao TechCrunch-u da javni nalozi kreatora sa više od 10,000 pratilaca mogu da se odluče za testiranje funkcije kroz meni za podešavanja aplikacije. Kad to učine, njihovi pratioci će videti dve nove ikone koje će im omogućiti da im postavljaju pitanja putem svoje stranice profila i odeljka za komentare na video snimke koje postavljaju. Zauzvrat, kreatori mogu da odgovore bilo video zapisom ili tekstom. Ova funkcija pojednostavljuje proces pitanja i odgovora jer mogu da vide sva pitanja koja su njihovi obožavaoci poslali kroz jedan deo interfejsa aplikacije. Kao dodatni bonus, radi i sa Live, TikTok-ovom funkcijom strimovanja uživo.

Pitanja i odgovori su suštinski deo svih platformi društvenih medija, ali oni su posebna snaga TikToka od snimanja, jer će se njegovi korisnici često potruditi da snime detaljan odgovor svojim obožavaocima. Stoga nije iznenađenje da TikTok želi da olakša proces nekim od svojih istaknutih naloga. TikTok je rekao da planira da uvede funkciju na dodatne naloge kreatora u narednim nedeljama.

Pročitajte i:  Bajden potpisao zakon koji može da zabrani TikTok

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: