TikTok postao EURO 2020 Global Sponsor

TikTok će biti globalni sponzor evropskog prvenstva u fudbalu, EURO 2020, koje će odloženo za jun ove godine (od 11. juna do 11. jula 2021. godine). UEFA i popularna kineska aplikacija za prikazivanje kratkih filmova potpisali su ugovor, čime je TikTok postao prva platforma za digitalnu zabavu koja sponzoriše glavni internacionalni UEFA turnir.

uefa tiktok

UEFA je u zvaničnom saopštenju objavila da će povodom sponzorstva TikTok lansirati nove funkcionalnosti kao što su efekti proširene realnosti, hashtag izazovi, TikTok LIVE i Sounds. Na taj način će gledaoci i navijači dobiti jedinstveno i inovativno iskustvo, koje će im omogućiti da se povežu i podele svoju strast sa drugima.

Kroz ovo partnerstvo TikTok želi da učvrsti svoje pozicije kao jedna od najpopularnijih aplikacija. Ona će omogućiti fudbalskim fanovima da prate svoje omiljene kreatore video snimaka na temu fudbala, ali i dodatne sadržaje – najbolje momente, reakcije i slavlja fudbalskih ekipa koje će učestvovati na prvenstvu. Takođe, UEFA će dati TikTok-u pristup svojoj ogromnoj arhivi istorijskog video materijala.

Pročitajte i:  I Reddit počinje da liči na TikTok

Pre nego što počne prvenstvo, UEFA EURO 2020 će otvoriti zvanični TikTok kanal, čija misija će biti da inspiriše milione fudbalskih fanova širom sveta sa ekskluzivnim sadržajima i arhivskim snimcima.

Izvor: UEFA

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,