BIZIT plus

Tinder uvodi svoje „novčiće“ u aplikaciji

Tinder će predstaviti virtuelnu valutu u aplikaciji osmišljenu da pomogne korisnicima da provode više vremena na veb lokaciji i na kraju plate pravim novcem.

PCPress.rs Image

Potrošnja valute trebala bi da poveća vaše šanse da pronađete par

“Novčići” će biti način na koji će Tinder monetizovati ne-pretplatnike, tako što će im omogućiti da ih kupuju ad-hoc ili jednokratno. Korisnici koji ostanu aktivni i ažurirani na veb lokaciji, moći će besplatno da nabave novčiće. Međutim, moći ćete i da platite pravi novac za njih, kao što možete i kupovinom u igrama. Novčići se mogu koristiti za kupovinu Tinder pogodnosti poput Super Likes ili Boosts koje vam pomažu da pronađete najbolje moguće partije.

Tinder radi na freemium modelu koji vam omogućava da koristite aplikaciju bez plaćanja. Međutim, korisnici mogu dobiti dodatne funkcije putem pretplate (od 10 do 30 USD mesečno), poput detaljnijih filtera, pojačanja i mogućnost da vide ljude koji su pokazali interesovanje za vaš profil. Tinder parent Match.com, rekao je da korisnici Tindera imaju veću sklonost plaćanju nego ikad, i ohrabreni su malim tržišnim testovima provedenim proletos.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Valuta će igrati važnu ulogu kako se iskustvo Tindera razvija i postaje sve obuhvatnije, jer je virtuelna valuta korisna u kontekstu poklanjanja digitalne robe, rekao je finansijski direktor Tinder-a Gary Swindler za Bloomberg. Tinder je najpopularnija aplikacija za upoznavanje u Sjedinjenim Državama. Valuta će se uvesti počevši od Australije (izabrana jer predstavlja globalnu bazu članova aplikacije), kasnije ovog meseca.

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: