Toshiba uvodi „Garanciju bez obzira na sve“ koja štiti laptop i tablet računare i TV uređaje od nepredviđenih situacija

PCPress.rs ImageToshiba je danas najavila ponovno uvođenje „Garancije bez obzira na sve“. Do sada je kompanija sa velikim uspehom nudila sličnu verziju ove promocije u nekim evropskim zemljama za laptop računare. Zahvaljujući dobrim rezultatima, sledeći korak za Toshibu bio je da garanciju proširi i na druge proizvode. U ovoj novoj kampanji Toshibina garancija se odnosi na laptop i tablet računare i TV uređaje.

„Mi verujemo u kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda. Takođe verujemo da je zadovoljstvo korisnika najvažnije a ova kampanja predstavlja savršenu kombinaciju svega toga. Želimo da svi naši korisnici koji kupe laptop i tablet računare i TV uređaje iskoriste prednosti ovo izuzetnog programa. ‘Garancija bez obzira na sve’ predstavlja jedinstvenu ponudu i potvđuje da imamo poverenja u svoje proizvode“, kaže Šandor van der Ham (Sandor van der Ham), generalni menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH.

Glavni element ove kampanje je da korisnik bude zaštićen od nepredviđenih situacija. Ova jedinstvena promocija nudi mogućnost besplatne popravke ili zamene proizvoda ako dođe do slučajnog oštećenja. Zaštita od krađe je još jedan element promocije u slučaju da do toga dođe. Ovu ponudu zaokružuje usluga spasavanja podataka ako dođe do slučajnog gubitka ili oštećenja podataka, a odnosi se na laptop i tablet računare.

Pročitajte i:  Toshiba priprema HDD-ove kapaciteta većeg od 30 TB

Toshiba pokreće novu verziju programa „Garancije bez obzira na sve“ i u Srbiji.

Program traje od 16. aprila do 30. septembra, što znači da svi Toshiba laptop i tablet računari i TV uređaji kupljeni u ovom periodu podležu ovoj garanciji, pod uslovom da korisnik registruje kupljene uređaje na adresi https://www.nomatterwhatguarantee.com*.

Ovaj program obuhvata sledeće:

a)         SLUČAJNO OŠTEĆENJE: zaštitu uređaja od nepredviđenih situacija kao što su nenameran pad, udarac ili prosipanje tečnosti. U ovom segmentu Toshiba nudi besplatnu popravku u slučaju uništenja ili oštećenja koje sprečava uređaj da pravilno funkcioniše;

b)         ZAŠTITU OD KRAĐE: zamenu ukradenih proizvoda u slučajevima koje policija okvalifikuje kao prijavu krađe;

c)         SPASAVANJE PODATAKA: spasavanje i zamenu podataka na novom hard disku čak i u slučajevima fizičkog oštećenja, softverske greške ili napada virusa.

* U skladu sa pravilima i uslovima, dostupnim na adresi www.nomatterwhatguarantee.com .

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,