Top50 Glas publike

Treći WLS: Kako korporacije mogu učestvovati u stvaranju cirkularne ekonomije

Treći Women’s Leadership Summit 2019. biće održan 24. i 25. oktobra u Beogradu. Tokom dva dana trajanja Samita, biće govora o temama iz sveta tehnologije, ekologije i biznisa. Cilj ovogodišnjeg samita je razmena iskustava i pronalaženje rešenja za mnogobrojne društvene i ekološke izazove, kao i ukazivanje na značaj povezivanja i networkinga.

PCPress.rs Image

Centralni događaj Samita, konferencija u hotelu Hyatt Regency Beograd, održaće se 25. oktobra s početkom u 9.00h. AFA Women’s Leadership Summit 2019 je posvećen najaktuelnijoj temi današnjice – klimatskim promenama i evropskom zelenom talasu, sa posebnim fokusom na način na koji restrikcije u trgovini plastičnim otpadom mogu uticati na okolinu.

Na konferenciji će takođe biti reči i o tome kako korporacije mogu učestvovati u stvaranju cirkularne ekonomije i u kom pravcu Srbija treba da ide kako bi transformisala svoju ekonomiju iz linearne u cirkularnu. Upravo sa ciljem dobijanja odgovora na ta pitanja AFA Asocijacija na ovogodišnji Samit dovodi renomirane domaće i inostrane stručnjake koji će podelili znanje i informacije i omogućiti nam da se bolje prilagodimo promenama u globalnoj tehnološkoj i ekonomskoj arhitekturi.

Pročitajte i:  Jedan WMS molim, od priloga – sve

AFA Women’s Leadership Summit se ove godine održava pod pokroviteljstvom USAID-a u sklopu šireg projekta WeFounders u saradnji sa Impact Hubom, a na Samitu će biti predstavljen i AFA Mentorski Program za buduće preduzetnice koji je takođe rezultat ovog partnerstva. Više o Samitu, govornicima i prijavama za konferenciju 25. oktobra, saznajte na sledećim linkovima: https://wls.afa.co.rs/ i http://afa.rs/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,