BIZIT 2022

Tudder: Dejting aplikacija za krupnu stoku

Izgleda da britanski stočari ljubavni život svojih krava ne uzimaju zdravo za gotovo, te su odlučili da se okrenu modernim tehnologijama kako bi njihove životinje pronašle što prikladnije partnere. I tu na scenu stupa dejting aplikacija Tudder, koja funkcioniše po sličnom principu kao što to Tinder čini za ljudska bića.

PCPress.rs Image

Tako korisnik može da pretražuje bazu krava i bikova koji su spremni da se upuste u ljubavni život, da svajpuje levo ili desno, da ih lajkuje, te da odbija primerke koji se nude. Na mreži su krave sa privatnih farmi, bikovi sa organskih, male krave, velike krave, rasne i one bez porekla, kratkodlake, dugodlake, rekorderke u davanju mleka, rekorderi u veličini rogova, stariji i mlađi primerci, ali nikako previše mladi, a iz svih krajeva Velike Britanije. Tako ovaj servis za sada ima oko 42 hiljade profila, što ga već čini prilično popularnim.

Šalu na stranu, servis uzgajivačima stoke olakšava pronalaženje odgovarajućih grla za priplod, te nakon što lajkuju neko grlo bivaju preusmereni na stanicu koja im nudi više informacija o kvalitetu i poreklu. Iza aplikacije stoji britanski startap Hectare, a iz kompanije kažu da je sledeći na redu ljubavni život ovaca, za sada samo britanskih.

Pročitajte i:  Tinder: Bezbednost žena je sada u srcu aplikacije

Izvor: Irish Central

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,