Twitch podiže cenu za svoju Turbo uslugu

Cene se sada kreću od 9 do 12 dolara mesečno.

PCPress.rs Image

Ažurirane cene

Cena će biti uvećana za uslugu koja nudi streaming bez prikazivanja oglasa. Cene za Twitch-ov Turbo plan pretplate bez oglasa se sada kreću od 9 do 12 dolara mesečno u SAD. Twitch nije ponudio nikakve izmene funkcija ili dodataka koji bi pratili ovo povećanje cene. Mesečna pretplata za Turbo uslugu biće uvećana širom sveta.

Trenutni pretplatnici na Turbo su obavešteni o promenama cena putem e-pošte. Međutim, postoje neke dobre vesti za dugogodišnje korisnike. Neke zemlje se mogu pohvaliti novom nižom mesečnom cenom, mada će morati da otkažu i ponovo se pretplate. Takođe, trenutni korisnici dobijaju tromesečni grejs period dok ne budu primorani da se odluče za novu cenu. Novi pretplatnici nemaju takav grejs period.

Ovo značajno povećanje dolazi neposredno nakon što je Twitch koji u vlasništvu Amazona dobio novog izvršnog direktora i otpustio oko 400 zaposlenih u okviru obaveznih mera za smanjenje troškova u svojoj matičnoj kompaniji. Iako uporedo sa povećanjem cene nisu najavljene nove funkcije, Twitch je najavio da su nova ažuriranja „na putu da Turbo bude još bolji i relevantniji“. Više informacija očekujemo „u narednim mesecima“.

Pročitajte i:  Twitch proširuje svoj Partner Program kako bi omogućio svojim strimerima da zarade više novca

Glavna prednost usluge je korišćenje bez oglasa . Međutim, takođe usluga nudi neke manje prednosti, poput više emodžija, prilagođenih boja korisničkog imena u četu i uvećanog prostora za korišćenje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,