Top50 Glas publike

Twitter će uskoro omogućiti upotrebu zamenica na profilima

Kada je Twitter prošle godine ponovo otvorio obrazac za zahteve za verifikaciju, takođe je najavio predstojeće promene na svojoj web stranici. Te promene uključuju prostor za zamenice u odeljku profila, zajedno sa vašim drugim informacijama.

Twitter će uskoro omogućiti upotrebu zamenica na profilima

Twitter kasni sa novom opcijom u odnosu na konkurenciju

Iz Twitter-a navode da vam odeljak kojim uređujete svoj profil omogućava da dodate bilo koju zamenicu koju želite da koristite. Krajnje je vreme da Twitter svojim korisnicima da mogućnost da to učine. Društvena mreža ipak kasni za ostalim platformama jer korisnici Facebook-a već godinama mogu da biraju svoje zamenice, iako su njihove opcije ograničene na tri. Instagram je počeo da dozvoljava ljudima da prikažu do četiri zamenice pored svog imena na svom profilu prošle godine.

LinkedIn je takođe uveo namenski prostor za zamenice u profilima 2021. I, nakon što su aranžmani o radu od kuće uzeli maha zbog pandemije, Zoom i Slack su sledili njihov primer. Aplikacije za video konferencije daju korisnicima mogućnost da prikažu svoje zamenice pored njihovih imena na sastancima, dok je platforma za razmenu poslovnih poruka prošle godine učinila prostor za zamenice podrazumevanom funkcijom. Ranije su kompanije morale da dodaju opciju kao prilagođeno polje za svoje zaposlene.

Pročitajte i:  Twitter i funkcija prevencije samoubistava

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: