Twitter radi na razvoju novih alata za objavljivanje dužih formi sadržaja

Nakon nekoliko ažuriranja ove godine, pretplatnici na Twitter Blue mogu tvitovati do 25.000 znakova. Izvršni direktor Elon Musk je naizgled potvrdio da kompanija i dalje radi na funkciji Notes, ali je rebrendira u Twitter Articles.

PCPress.rs Image

Twitter rebrendira Notes

U odgovoru na tvit u kome se navodi promena imena, Mask potvrđuje da će Articles biti mesto za objavljivanje dugačkih, složenih članaka sa mešovitim medijima. Zvanično najavljen prošle godine, Notes je predstavljen kao način da se duže piše na Twitter-u, a prvobitno je bio ograničen na odabrane korisnike u Kanadi, Gani, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Državama.

Što se tiče toga kako će ova funkcija izgledati vidite na Twitter-ovom blogu. Članci, koji će biti odvojeni od glavne vremenske linije, su oblast u kojoj korisnici mogu da postavljaju sadržaj dugog oblika bez tipičnih ograničenja tvita. To znači da ćete moći da ugradite fotografije, video zapise i druge tvitove u članak. Korisnici mogu da dele članke u tvitovima, a objavljeni članci će se pojaviti na vašem Twitter profilu.

Pročitajte i:  Grok će uskoro biti dostupan premium korisnicima X-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: