BIZIT plus

U prodaji je connect 24

Stigao je detaljni iPhone 5 test, a da sve bude zanimljivije uporedili smo ga s četiri vrhunska Android telefona: Sony Xperia Ion, Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X HD i HTC One X. Na 20 strana, u detaljnoj analizi, oni se bore za naklonost korisnika brzinom, opremom, lakoćom rukovanja, ali i „sitnicama“ kao što su kvalitet kamere ili trajanje baterije. Brojke, dijagrami i slike govore sve, a vi izaberite kriterijume koji su vam presudni. Na čelu top-liste časopisa connect ipak se obreo Samsung Galaxy Note II, čiji detaljan test takođe možete da nađete u novom broju, a tu je i Nexus 7, miljenik mlađe generacije ljubitelja tableta…

connect-24-cover

connect-24-content-01Borba titana

iPhone 5 beleži rekordnu prodaju. Da li to znači da je najbolji? Uporedili smo ga sa četiri vrhunska Android telefona – pogledajte rezultate.

connect-24-content-02Samsung Galaxy Note II

Detaljno smo testirali novi Samsung Galaxy Note II – pokazalo se da se radi o trenutno najboljem smart telefonu na tržištu.

connect-24-content-03Jesenji elegični miks

Prekontrolišite težinu pomoću aplikacije Libra, zatim se dobrim mesindžerom informišite o svinjokoljima u okolini, a aplikacija Šef kuhinje pomoći će vam da završite ovu jesenju elegiju.

connect-24-content-04Da li je sve ozračeno?

Uporedo s pohodom mobilnih i smart telefona, raste i strah od mobilnog zračenja. Da li nam prete dugoročne posledice neslućenih razmera?

connect-24-content-05Razgovori s mašinama

M2M rešenja obuhvataju tehnologije pomoću kojih mašine međusobno komuniciraju uz minimalnu intervenciju čoveka. Budućnost će doneti drastičan porast takve komunikacije.

connect-24-content-06Dell XPS Duo 12

Sa ekranom osetljivim na dodir i Windows‑om 8, novi Dell-ov ultrabook jednim potezom pretvara se u tablet.

connect-24-content-07Asus Nexus 7

Mali sedmoinčni tablet bez specijalnih funkcija – da li to ima smisla? I te kako ima, ako ne košta mnogo, a pruža vrhunske performanse. Testirali smo Asus Nexus 7…

connect-24-content-08Život je Matriks

Bog je haker, univerzum je njegov računar, a mi smo tek deo kompjuterske simulacije života koju je konstruisala neka supercivilizacija da bi se dobro zabavila…

connect-24-content

Facebook komentari: