BIZIT 2022

U prodaji je connect #44

Sravnili smo dosadašnje rezultate i uporedili šest najboljih pametnih telefona. Za one koji vole da fotografišu, opširno se bavimo kamerama u najboljim modelima smartfona, savetima za fotografisanje, aplikacijama koje će vam pomoći da fotografije budu što bolje… Zavirili smo i u kol centre, da vidimo kako zaista rade…

connect-44-cover

connect-44-samsungSamsung Unpacked na sajmu IFA

Na konferenciji Unpacked 2014, Samsung je predstavio dva nova smartfona Note i dva GEAR gadžeta.

Vrhunski modeli na testu

Connect je pozvao elitne predstavnike tržišta smart telefona da odmere snage. Test je pokazao sve prednosti učesnika, ali i potencijalne nedostatke.

connect-44-giganti

Samsung K Zoom

Android smartfon i pravi foto‑aparat istovremeno – koliko dobro obavlja ova dva posla?

connect-44-fotoVeliki test kamera

Da li je kamera na smartfonu dovoljno dobra samo za usputne snimke? Connect je testirao šest modela sa vrhunskom kamerom i daje vam važne savete o tome kako da napravite još bolje fotografije.

 

connect-44-androoidObrni, okreni – sve je kako treba

Akcelerometar i žiroskop su senzori koji mogu da se iskoriste za razne namene – i za kontrolu nekih uređaja. Potrebne su vam samo odgovarajuće aplikacije…

2call or not 2call

Živa reč nekima ostaje omiljeni oblik komunikacije. Da li vam je potreban kol-centar i kakav, da li da ga sami oformite i vodite ili da ga iznajmite?

U kontaktu sa dobrim poslovanjem

Bez obzira na vrstu poslovanja, veoma je bitno da održava kontakt sa klijentima i krajnjim korisnicima usluga. Jedan od najvažnijih kanala komunikacije je svakako kol-centar…

Korak ispred drugih

Da bi sačuvali prednost, u SBB‑u su, povodom digitalizacije televizije, pripremili niz novosti za korisnike o kojima razgovaramo s Dragicom Pilipović Chaffey, direktorkom kompanije.

Desni ekstrimizam – online

Sve je više nenamernih „distributera“ prikrivenih poruka mržnje i poziva na nasilje, glavna je poruka izveštaja „Desni ekstremizam onlajn“, koji je prošlog meseca predstavljen u Berlinu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,