U septembru četvrta eSecurity konferencija 2020

Nakon brze eskalacije epidemije COVID-19, kako u svetu, tako i u Srbiji četvrta eSecurity konferencija je pomerena, pa će se ove godine održati od 28. do 30. septembra 2020. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

PCPress.rs Image

Preporuke različitih zdravstvenih i bezbednosnih organizacija i naša posvećenost obezbeđivanju dobrobiti naše zajednice dovele su do pomeranja datuma konferencije. Razmotrili smo i procenili uticaj putovanja i okupljanja u maju i doneli odluku koju smatramo da je najbolja za sve učesnike ove konferencije.

Dešavanja na konferenciji

Međunarodna eSecurity konferencija iz godine u godinu prati trendove u oblasti informacione bezbednosti u okviru finansijskih institucija, telekomunikacionih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biće posvećena upravljanju bezbednošću informacionog sistema, standardima i regulativama, bezbednosti mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim bezbednosti platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti reči i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i naprednim ransomware pretnjama. Naši prijatelji će govoriti i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Radionice su namenjen onima koji žele da vide šta ih i kako ih napada i šta im može pomoći da detektuju napade i spreče širenje.

Pročitajte i:  Microsoft će 22. septembra predstaviti nove Surface uređaje

Kome je namenjena konferencija?

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prvo, drugoj i trećoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije, a informacije o učesničkim paketima možete naći na sledećem linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,