Microsoft lansirao Surface Book 3

Novi Surface Book 3 stiže sa 10. generacijom (Ice Lake) quad-core Intel procesora uparenih po prvi put sa 32 GB RAM-a. Uz to možete opciono ubaciti GeForce GTX 1650, 1660 Ti Max-Q ili Quadro RTX 3000 Max-Q grafiku uz zavisnosti od toga šta želite od ovog računara.

PCPress.rs Image

Iz Microsoft-a navode da će uz pomoć CAD alata poput Solidworks-a sa Quadro grafikom smanjiti vreme rendera za otprilike 50 procenata. 

Hardverski unapređen

Novi SSD unutar Surface Book 3 je umnogome brži od prethodne generacije, a Microsoft tvrdi da se od računara može očekivati i do nepunih 16 sati za model od 13 inča, i skoro 18 sati rada, za model od 15 inča. 

Što se portova tiče, prisutna su dva USB-A porta, Sufrace Connect port koji dolazi sa jačim punjačem, čitač kartica, a tu je i jedan USB-C port.

PCPress.rs Image

Uz Surface Book 3 koji će koštati oko 1600 dolara, Microsoft je najavio i dok, koji će prodavati po ceni od 260 dolara, uz koji dolazi duži kabl, brzo punjenje i 4 USB-C porta za po dva 4K monitora sa osveženjem od 60Hz. U Americi i Kanadi počinje da se prodaje 21. maja.

Pročitajte i:  Apple pokreće uslugu poslovnih alata za preduzeća

Izvor: techspot

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,