Data centri 2024

Uberova elegantna električna usluga deljenja vožnje tek stiže do Njujorka

Uber donosi električnu uslugu luksuzne vožnje.

PCPress.rs Image

Uber na svoje najveće tržište iznosi najluksuznije. Lansiranje će se poklopiti sa uvođenjem novih funkcija proizvoda koji imaju za cilj da usmere svoje klijente na „zelenu“ vožnju.

Uber je u maju 2022. prvi put lansirao svoju Comfort Electric uslugu, u kojoj kupci mogu da prihvate putovanja u električnim vozilima Tesle i Forda. Od tada ova usluga je uvedena u 41 grad a sledeći je Njujork. EV usluga nije ranije pokrenuta u ovom gradu zbog ograničenja broja dozvola za vožnju električnim vozilima. Ovo ograničenje je ukinuto čime je otvorena kapija za Uber električna vozila.

Comfort Electric nudi dodatni prostor za noge, tihe automobile i druge pogodnosti koje su povezane sa uslugom Uber Black. Jedna od glavnih prepreka za vozače koji koriste EV je dostupnost punjenja. Uber je nedavno objavio da se udružuje sa rivalskom kompanijom kako bi njihovi korisnici dobili bolju uslugu punjenja.

Kompanija uvodi niz novih funkcija. Jedna od njih je da putem aplikacije korisnici mogu da vide koliko su emisije štetnih gasova izbegli jer koriste EV usluge. Ujedno je uveden program koji se odnosi na tinejdžere vozače.

Pročitajte i:  Tesla okončava sudski spor nakon tragične nesreće Modela X u kojoj je stradao inženjer iz Apple-a

Izvor: theverge.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *