ERP 2024

Ubisoftov ‘The Division: Resurgence’ uskoro stiže na iOS

Predstojeći naslov samo za mobilne uređaje u franšizi „The Division“ biće dostupan za iOS i Android

PCPress.rs Image

Kompanija tek treba da da konačan datum objavljivanja konačne verzije

Pozdravljajući je kao “novi opus” serije, Ubisoft je otkrio “The Division Resurgence”, predstojeću besplatnu pucačku video igricu koja će biti objavljena za mobilne uređaje. Pored najave, kompanija je stavila na raspolaganje linkove za registraciju i za iOS i za Android za pristup ranoj alfa verziji naslova. Ubisoft je podelio detalje svoje, još uvek u razvoju, pucačke igre na namenskoj veb lokaciji.

„The Division Resurgence“ će biti o’pen world pucačina u trećem licu smeštena u Njujorku. Vreteće se oko potpuno nove priče, a predstavljaće članove organizacije Strategic Homeland Division dok pokušavaju da održe red na postapokaliptičnom Menhetnu. Zaplet je u malom obimu predstavjen u trejler videu koji je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu kompanije. Programeri igre su u postu na blogu podelili da su kontrole prepravljene za ekrane osetljive na dodir iPhone i Android uređaja.

Ubisoft je otkrio da će igra imati modove za jednog igrača i co-op igru. Igra će takođe sadržati kolekcionarsko oružje i prilagodljive veštine i odeću za likove igrača putem kupovine u aplikaciji. Kompanija tek treba da da konačan datum objavljivanja konačne verzije. Kada bude dostupan, biće dostupan i u Apple App Store-u i na Google Play-u. Ovo je samo najnovija među vestima o velikim naslovima u igricama koje dolaze na Apple uređaje. U maju 2022. objavljena je najava „Disney Dreamlight Valley“ za Mac koji će doći sledeće godine. Upravo je u junu dostupan za Mac bio „Psichonauts 2“, nadaleko hvaljen naslov Double Fine Productions.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija novu traku za navigaciju koja je bliža vašim palčevima

Izvor: Appleinsider

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,