BIZIT 2022

Ukradeni Razer prototipovi na CES-u 2017!

Dok se prašina oko ovogodišnjeg CES sajma polako sleže, juče smo svi ostali zatečeni objavom CEO-a kompanije Razer koji je objavio da su sa njihovog štanda ukradena dva prototipa. Pretpostavljamo da se radi o sistemu za projekciju – Project Ariana i gejming laptopu sa 3 4K G-Sync monitora – Project Valerie.

PCPress.rs Image

Project Ariana je osmišljen kao naredna generacija sistema za igranje, koja donosi igru do korisnika projektujući sadržaj igre i van ekrana, na ostatak sobe. Na ovaj način niste ograničeni veličinom ekrana, nego i vaše okruženje postaje platno za projekciju onoga što radite.

Sa druge strane Project Valerie je bez premca Razerov najambiciozniji projekat – gejmerski laptop koji poseduje tri 17,3-inčna 4K G-Sync monitora ukupne rezolucije 11520 x 2160 piksela. Ovaj laptop u sebi sadrži vizuelnu superiornost u mobilnoj platformi – tri displeja sa 12K rezolucijom, što je savršeno rešenje bez obzira koristili ga za posao ili zabavu.

PCPress.rs ImageKako je u pitanju prototip, Razer kaže da je za grafiku zadužen NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU (primetite da nigde ne stoji “mobilni” čip). Razer se takođe hvali činjenicom da je Project Valerie uprkos činjenici, da u monitoru ima još dva displeja, tanji od “prosečnog” 17” gejming laptopa. Iako ovo zvuči malo pretenciozno, setimo se da je Razer oduvek pravio nestvarno tanke gejming mašine. Doduše, po nestvarno visokim cenama…

Uglavnom, tužno je da se stvari kao što je krađa prototipa laptopa i dalje dešavaju i nadamo se da će policija uspeti da uđe u trag počinicima, jer ipak, ovako veliki laptop nije baš jednostavno izneti sa sajma…

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,