Top50 Glas publike

VanMoof V hiperbicikl juriće i do 50 km/h

Proizvođač e-bicikala, VanMoof, 12. oktobra predstavio je svoj novi model, VanMoof V, hiperbajk. Želja kompanije je da bicikl zameni tradicionalne automobile i zato je spremna da sa zakonodavstvom sarađuje na definisanju propisa za e- bicikle.

PCPress.rs Image

Hajperbajk era?

Jedna od najvažnijih karakteristika hiperbajka je mogućnost podešavanja ograničenja brzine, u skladu sa propisima države u kojoj se vozi.

Bicikl je predviđen za duža putovanja. Sadrži bateriju od 700 Wh i dva motora. Dualna konfiguracija motora radi do 1kW. Što se izgleda i drugih karakteristika tiče, ima deblje gume, robustan aluminijumski okvir i prednji i zadnji trap. Od naprednijih funkcija, vozilo poseduje: pametnu kontrolu motora, Turbo Boost, Kick Lock, za otključavanje bez ključa, automatsko menjanje brzina i sistem za borbu protiv krađe.

Uz rezervaciju koja košta 20 evra, Van Moof V je, na sajtu kompanije, već moguće bukirati, a postoji i opcija prijavljivanja na listu čekanja (marketinška strategija koja se, izgleda, ovih dana baš često koristi kod novih proizvoda). Isporuka bicikala očekuje se do kraja 2022. godine.

Cena vozila je 3498 evra.

Izvor: vanmoof

 

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,